Efter at have set nærmere på DER lån, går vi nu videre med en anmeldelse af L’EASY. To udbydere der minder rigtig meget om hinanden – med god grund.

For de to selskaber bag er nemlig koncernbundne og du vil derfor kun finde få forskelle imellem de to udbydere. Det skal ikke snyde dig for en Leasy lån anmeldelse, hvor du kan blive oplyst om dine muligheder og andres erfaringer. 

Leasy lån erfaringer

Vi starter med at se nærmere på deres omdømme og diverse erfaringer. Sofinans har vores egne Leasy lån erfaringer, mens mange af deres kunder har udtalt sig på sites som Trustpilot.

L’EASY kan være en svær størrelse at vurdere, fordi de har mange aktiviteter i selskabet. Deres lån er bare én af mange produkter på hylden. Her kan du se hvilke forhold der gør sig gældende:

Deres krav til dig som låner er meget rimelige, så de fleste danskere vil have god mulighed for godkendelse. Vores Leasy lån erfaringer siger, at de er ét firma der generelt arbejder på grænsen.

De er bestemt professionelle og erfarne, men du skal være opmærksom igennem hele forløbet og får du et lånetilbud fra dem, bør det gennemlæses grundigt inden accept. Når det er sagt er behandlingstiden hurtig og de har en stor kundeserviceafdeling, der er klar til at svare på henvendelser.

Besøg L'easy

 

Andre anmeldelser

Nu er L’EASY på ingen måde den eneste udbyder online og du bør altid undersøge mulighederne grundigt, inden du siger JA til et lån. Sofinans har tidligere lavet anmeldelser af DER og Kliklån, der er rigtig populære udbydere hos mange.

Læs altid kontrakten inden underskrift!

Der har været sager med kunder, der har været utilfredse med at en telefonsamtale om forkortet løbetid ikke er blevet overholdt. Overordnet set er L’EASY populære hos langt de fleste kunder.

Men uanset om du låner penge eller køber varer via Leasy kan vi kun anbefale, at du læser kontrakten grundigt igennem inden underskrift. Så du ved præcis hvad du går ind til.

Det er DIT ansvar at kontrakten er som den bør være, for ellers er du altid fri til at sige nej. Lad det være den vigtigste pointe i denne Leasy lån anmeldelse.

Snart 20 års jubilæum

Leasy startede helt tilbage i 1995, hvor firmaet blev grundlagt af Niels Thorborg. De har derfor snart 20 års jubilæum, hvilket kan give dig særlige fordele som forbruger, i løbet af 2015. Det kan man i hvert fald håbe på.

Den mangeårige erfaring betyder at de har prøvet de meste og derfor er en veletableret organisation. Man kan altid diskutere deres produkter og services, men de  er bestemt en af de mest rutinerende i branchen.