Der er intet værre end at have ondt i tænderne. Det skulle lige være, ikke at have pengene til at få det ordnet hos tandlægen.

Hvis du mangler penge, har du mulighed for at tage et lån til at få lavet tænder. Det kan du både gøre i banken eller hos udbyderne online.

Der er ingen tvivl om at lånefirmaerne på nettet er den nemmeste og hurtigste løsning.

Men start alligevel med at forhøre dig i banken, da deres renter typisk er lavest. Har du ikke held med det, eller er du allerede blevet afvist, kan du se hvordan du laver gode lån online herunder.

Lån til nye tænder online

Når du ansøger om lån til nye tænder online, er det vigtigt at du griber processen an på korrekt vis. Mange danskere laver den fejl, at søge hos én udbyder og takker JA til deres tilbud.

Det kan give dig langt større låneomkostninger end nødvendigt. Du bør derfor gribe låneprocessen an på følgende vis:

  1. Gå til oversigten og tjek udbydernes låneforhold.
  2. Ansøg gratis hos mindst 2-4 firmaer.
  3. Sammenlign deres tilbud – ikke mindst ÅOP procentsatsen.
  4. Vælg den laveste ÅOP og underskriv.

Med disse 4 simple steps kan du spare dig selv for mange tusinde kroner og sikre, at du finder den billigste løsning til dine behov. Du kan aldrig vide hvem der er bedst eller billigst på forhånd.

Hvis du vil være ekstra omhyggelig, kan du altid tjekke firmaernes omdømme og anmeldelser, inden du skriver under.

Ingen indblanding i formålet

Når vi så generelt beskriver, hvordan du kan låne penge til nye tænder, er det fordi online udbyderne ikke blander sig i formålet. Det tilbyder dig lån uden sikkerhed og har derfor ikke brug for at vide, hvad pengene går til.

For dem er det nærmest ligegyldigt, om det er til tandlægeregningen, en ny fladskærm eller noget helt tredje. Så længe din privatøkonomi kan retfærdiggøre det fremsendte lånetilbud.

Denne “egenskab” er en af de klare styrker ved lånemarkedet online. Det er blevet et nemt, hurtigt og fleksibelt alternativ til banken – og uden samme besvær! Det får mange til at vælge det som alternativ, når der mangler lidt penge på kontoen.

Hvis du foretrækker at benytte tandlægeklinikken, er der nogle klinikker som tilbyder finansiering. Det kan du se mere om i videoen:

Relateret på Sofinans: Finansiering af kirurgi