Skal du til at låne penge i den nærmeste fremtid, så bør du helt klart gøre en indsats for at finde det billigste lån online i 2020. Der er mange muligheder når du skal skaffe penge til kontoen, på nettet er der tilmed kommet flere udbydere med lave renter.

SO Finans ser på de relevante udbydere du bør overveje, ligesom vi gør det nemt for dig at ansøge hos disse. 

Find Danmarks billigste lån online

Vi har samlet flere af de prisvenlige muligheder, hvor du via både Lånio, Letfinans og Lendme, med én ansøgning kommer ud til flere banker. Det giver et godt udgangspunkt for at finde det billigste lån.

Ansøg gratis og uforpligtende, for at finde den laveste rente.

 

Ansøg flere steder, for at finde det billigste lån

Vores klare anbefaling er at du ansøger flere steder, for at undersøge dine muligheder grundigt og for at se hvad de kan tilbyde dig. Herefter kan du sammenligne vilkår, renter og ikke mindst ÅOP. Det vil give dig de bedste forudsætninger for at finde det billigste lån online 2020.

Det er klart, at jo flere steder du ansøger, desto bedre stillet bliver du som forbruger. Hvis du vælger at søge hos de 3-4 udbydere med laveste vejledende renter, bør du næsten være sikker på at finde den billigste løsning for dig.

Danmarks billigste lån onlineDet er altid vanskeligt at udpege den billigste udbyder eller løsning, da vi alle er forskellige og kommer med hver vores udgangspunkt som kunde. Nogle har familie og to børn, fast arbejde osv. Andre kommer som unge studerende med deltidsjob og uden familie eller børn.

Du kan ligeledes overveje Ikano Bank og Ekspres Bank, der har fornuftige renteniveauer og hvor du kan optage store lånebeløb, som hos ovenstående firmaer.

Der kan nå at ske meget i løbet af 2020 og det bliver spændende at følge, om nye store aktører melder sig på det danske marked. Præcis som det har været tilfældet med Santander og Bank Norwegian de senere år. Vi tvivler på det sker, hvorfor disse to nok vil være blandt de billigste hele året. Skulle det ændre sig, vil vi naturligvis opdatere vores artikel.

Disclaimer (aldrig til at vide)

Vi slutter af med en disclaimer, for det er vigtigt at understrege, det aldrig er til at vide hvem der er bedst eller billigst på forhånd. Det kræver at du indhenter lånetilbud, hvorefter du selv kan vurdere, hvad der er bedst for dig. Gå altid efter den laveste ÅOP.

Du må derfor selv gøre forarbejdet, hvis du vil være sikker, men søger du hos firmaerne i oversigten eller hos Ikano Bank og Ekspres Bank, bør du have et rigtig godt udgangspunkt. Det er som altid gratis og uforpligtende at udfylde en ansøgning.