Skal du til at låne penge i den nærmeste fremtid, så bør du helt klart gøre en indsats for at finde det billigste lån online (2021). Der er mange muligheder når du skal skaffe penge til kontoen, på nettet er der tilmed kommet flere udbydere med lave renter.

SO Finans ser på de relevante udbydere du bør overveje, ligesom vi gør det nemt for dig at ansøge hos disse. 

Find Danmarks billigste lån online

Vi har samlet flere af de prisvenlige muligheder, hvor du via både Lendo og Lånio, med én ansøgning kommer ud til flere banker. Det giver et godt udgangspunkt for at finde det billigste lån.

Ansøg gratis og uforpligtende, for at finde den laveste rente.

 

Ansøg flere steder, for at finde det billigste lån

Vores klare anbefaling er at du ansøger flere steder, for at undersøge dine muligheder grundigt og for at se hvad de kan tilbyde dig. Herefter kan du sammenligne vilkår, renter og ikke mindst ÅOP. Det vil give dig de bedste forudsætninger for at finde det billigste lån online 2021.

Det er klart, at jo flere steder du ansøger, desto bedre stillet bliver du som forbruger. Hvis du vælger at søge hos de 3-4 udbydere med laveste vejledende renter, bør du næsten være sikker på at finde den billigste løsning for dig.

Har du svært ved at finde tiden til at indsende så mange ansøgninger, kan du blot benytte dig af Lendo.dk, hvor din ansøgning sendes til 12 forskellige banker. Det sikrer at du kommer bredt ud og du giver dig selv et godt udgangspunkt for, at finde det billigste lånetilbud.

Danmarks billigste lån onlineDet er altid vanskeligt at udpege den billigste udbyder eller løsning, da vi alle er forskellige og kommer med hver vores udgangspunkt som kunde. Nogle har familie og to børn, fast arbejde osv. Andre kommer som unge studerende med deltidsjob og uden familie eller børn.

Du kan ligeledes overveje Ikano Bank og Ekspres Bank, der har fornuftige renteniveauer og hvor du kan optage store lånebeløb, som hos ovenstående firmaer.

Der kan nå at ske meget i løbet af året og det bliver spændende at følge, om nye store aktører melder sig på det danske marked. Præcis som det har været tilfældet med Santander og Bank Norwegian, for år tilbage. Sambla er blandt de nyeste aktører på lånemarkedet i Danmark. De har tidligere været i både Norge og Sverige, men er nu kommet på det danske marked.

Disclaimer (aldrig til at vide)

Vi slutter af med en disclaimer, for det er vigtigt at understrege, at det aldrig er til at vide hvem der er bedst eller billigst på forhånd. Det kræver at du indhenter lånetilbud, hvorefter du selv kan vurdere, hvad der er bedst for dig. Gå altid efter den laveste ÅOP.

Du må derfor selv gøre forarbejdet, hvis du vil være sikker, men søger du hos firmaerne i oversigten, er du godt stillet. Det er som altid gratis og uforpligtende at udfylde en ansøgning.