Cookies på Sofinans

Billigste lån 2017

Danmarks billigste lån online

Skal du til at låne penge i den nærmeste fremtid, så bør du helt klart gøre en indsats for at identificere det billigste lån online i 2017. Der er mange muligheder når du skal skaffe penge til kontoen, på nettet er der tilmed kommet flere udbydere med lave renter.

Sofinans ser på de relevante udbydere du bør overveje, ligesom vi gør det nemt for dig at ansøge hos disse. Læs med her og find Danmarks billigste lån på nettet.

Danmarks billigste lån online

Det er altid vanskeligt at udpege den billigste udbyder eller løsning, da vi alle er forskellige og kommer med hver vores udgangspunkt som kunde. Nogle har familie og to børn, fast arbejde osv. Andre kommer som unge studerende med deltidsjob og uden familie eller børn. Det behøver ikke være det samme firma, som er billigst for alle målgrupper.

Helt kogt ned, så vil det være den enkelte kreditvurdering som definerer hvem du bør vælge. Når det er sagt, vil firmaer som Bank Norwegian og Santander Consumer Bank typisk være iblandt de billigste, da de har nogle af de laveste vejledende renter.

Se mere om begge via oversigten herunder:

 

I skrivende stund er det de to firmaer med laveste vejledende renter og de vil derfor være vores bedste bud. Vores klare anbefaling er at du ansøger hos begge, for at undersøge dine muligheder grundigt og for at se hvad de kan tilbyde dig. Herefter kan du sammenligne vilkår, renter og ikke mindst ÅOP. Ud fra det, vil det sandsynligvis være muligt at vælge det billigste lån online 2017.

Det er klart, at jo flere steder du ansøger, desto bedre stillet bliver du som forbruger. Hvis du vælger at søge hos de 3-4 udbydere med laveste vejledende renter, bør du næsten være sikker på at finde den billigste løsning for dig.

Du kan ligeledes overveje Ikano Bank og Ekspres Bank, der har fornuftige renteniveauer og hvor du kan optage store lånebeløb, som hos ovenstående firmaer.

Der kan nå at ske meget i løbet af 2017 og det bliver spændende at følge, om nye store aktører melder sig på det danske marked. Præcis som det har været tilfældet med Santander og Bank Norwegian de senere år. Vi tvivler på det sker, hvorfor disse to nok vil være blandt de billigste hele året. Skulle det ændre sig, vil vi naturligvis opdatere vores artikel.

Vi ser bort fra hurtige gratis lån

Den vakse og vågne læser har sikkert bemærket muligheden for at optage små gratis lån op til 4.000 kr. Det siger sig selv, at disse vil være de allerbilligste, for dig med dette pengebehov. Vi mener dog ikke det giver mening at inkludere dem i vores gennemgang af flere grunde. Dels fordi det gratis tilbyde kun gælder nye kunder og dels fordi der kun er tale om meget små lånebeløb. Langt de fleste kunder vil have behov for flere penge.

Disclaimer (aldrig til at vide)

Vi slutter af med en disclaimer, for det er vigtigt at understrege, det aldrig er til at vide hvem der er bedst eller billigst på forhånd. Det kræver at du indhenter lånetilbud, hvorefter du selv kan vurdere, hvad der er bedst for dig.

Du må derfor selv gøre forarbejdet, hvis du vil være sikker, men søger du hos firmaer som Bank Norwegian, Santander, Ikano Bank og Ekspres Bank, bør du have et rigtig godt udgangspunkt. Det er som altid gratis og uforpligtende at udfylde en ansøgning.