Har du brug for at låne penge til rejse eller ferien? Så har du flere muligheder for at ansøge om det. Den nemmeste og hurtigste vej er via nettets udbydere. Banken er tungere at danse med.

Online kan du søge alt fra 1.000 til 500.000 kroner, hvilket bør være nok til at finansiere det meste. Den klare fordel ved lånefirmaerne på nettet er, at de ikke blander sig i formålet. Så længe din økonomi kan bære et rejselån.

Brug for et rejselån?

Mange tusinde danskere drager hvert år til udlandet, enten på ferie eller i forbindelse med længevarende rejser. Uanset hvad kræver det en del penge, da du skal betale for opholdet i form af bolig, mad og lignende.

Helt kort sagt afhænger dine lånemuligheder af hvor mange penge du efterspørger og hvad dine private forhold er. Det vil sige om du tjener 250.00 eller 300.000 kroner om året. Om du er 18, 21 eller 32 år.

På Sofinans.dk giver vi alle vores brugere det fulde overblik over de bedste og billigste udbydere online. Det er vigtigt at du bruger lidt forberedende tid på at sammenligne lån, så du får et godt kendskab til markedet, muligheder og bedre kan tage det rette valg.

Når vi kun kort nævner banken som en mulighed, skyldes det at det ofte vil være besværligt og markant sværere at blive godkendt hos dem. De er blevet strenge i deres krav, over for de kunder som ønsker forbrugslån eller et decideret rejselån.

Formålet skal være i orden og det samme skal din privatøkonomi. Det er bare ikke altid man kan “forsvare” hvorfor man vil med familien på ferie. Eller på et udlandsophold i flere måneder, enten studierelateret eller for at få en oplevelse for livet.

Du har sikkert dine grunde og hvis du brænder for at komme afsted, er lånefirmaer på nettet et godt alternativ. Ikke helt lige så billige, men langt hurtigere og nemmere at blive godkendt hos. Det behøver ikke tager mere end 1-2 dage før pengene er på din konto.

Online bankerne er også begyndt at fokusere meget på samlelån, da mange danskere har optaget dyr gæld og derved kan opnå store besparelser ved at refinansiere, via en lavere rente. Igen er det vigtigt at du gør noget ud af, at sammenligne tilbud på samlelån, hvis du vil være sikker på at finde den bedste løsning. De er efterhånden blevet lige så udbredte, som forbrugslån og rejselån.

5 vigtige rejsetips

Ét er at informere dig om muligheder for et lån til ferie, noget andet er at gøre dig velforberedt til rejsen. Vi har derfor samlet 5 af vores bedste tips til dig. Ting du for alt i verden bør have i baghovedet.

  1. Husk rejseforsikring og det blå sygesikringskort.
  2. Sammenlign priser for at finde de bedste.
  3. Afbudsrejser kan være en god billig løsning.
  4. Research på destinationen, seværdigheder og vigtige forhold.
  5. Lav et regnskab over turen – så du kender dit eksakte lånebehov.

Vi ønsker dig hermed en god rejse, uanset hvor du skal hen!