Kontakt

Har du generelle spørgsmål, kommentarer eller brug for hjælp? Du er velkommen til at kontakte os via formularen eller på mailen laan@sofinans.dk. Vi er tilgængelige hverdage 10-16.

 

Om os

SO Finans er en hjemmeside, der ønsker at give dig et godt indblik i lånemulighederne online. Der kan være store forskelle i kreditomkostningerne, alt efter hvilken udbyder du vælger. Vi ønsker derfor at hjælpe dig mod den bedste løsning, via vores tips og oversigter.

Vi er reklamefinansieret hjemmeside, der modtager kommission fra de låneudbydere vi henviser til og samarbejder med. Se udvalgte samarbejdspartnere her. Af den grund vil du typisk blot få fremvist et udvalg af markedet og ikke samtlige muligheder. Du må derfor ikke forvente at vores oversigter er dækkende for alle firmaer på lånemarkedet.

Alle ansøgninger og aftaler du måtte indgå med en lånepartner, er gældende mellem dig og dem. Det er uden for vores ansvarsområde, hvorfor vi altid anbefaler at du gennemlæser deres vilkår grundigt, inden du skriver under på noget.

Vi håber du kan bruge vores service i jagten på den bedste løsning. Kontakt os hvis du har spørgsmål, kommentarer, eller rettelser til hjemmesiden.

Hvem står bag?

Sofinans.dk drives af Medier & Co ApS, der blev etableret i 2011 og som har stor erfaring med at drive digitale tjenester. SO Finans blev startet i juli 2014 og har gennem årene fulgt det danske lånemarked tæt og indgående. Det har givet et værdifuldt indblik i låneudbyderne, stor erfaring og specialiseret viden om hvor og hvordan du finder frem til den bedste løsning som forbruger.

Det er den viden vi ønsker at give videre til vores brugere. Formålet med SO Finans er at skabe klarhed, gennemsigtighed og overblik det danske lånemarked, samt hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Vi holder til på vores kontor i København.

Medier & Co ApS
CVR: 36922362
E-mail: laan@sofinans.dk
Tlf.: 71 74 74 49