Kontakt

Har du generelle spørgsmål, kommentarer eller brug for hjælp? Du er velkommen til at kontakte os via formularen eller på mailen laan@sofinans.dk. Vi er tilgængelige hverdage 10-16.

 

Om os

Sofinans.dk er en hjemmeside, der ønsker at give dig et godt indblik i lånemulighederne online. Der kan være store forskelle i kreditomkostningerne, alt efter hvilken udbyder du vælger. Vi ønsker derfor at hjælpe dig mod den bedste løsning, via vores tips og oversigter.

Vi er reklamefinansieret hjemmeside, der modtager kommission fra de låneudbydere vi henviser til og samarbejder med. Se udvalgte samarbejdspartnere her. Af den grund vil du typisk blot få fremvist et udvalg af markedet og ikke samtlige muligheder. Du må derfor ikke forvente at vores oversigter er dækkende for alle firmaer på lånemarkedet.

Alle ansøgninger og aftaler du måtte indgå med en lånepartner, er gældende mellem dig og dem. Det er uden for vores ansvarsområde, hvorfor vi altid anbefaler at du gennemlæser deres vilkår grundigt, inden du skriver under på noget.

Vi håber du kan bruge vores service i jagten på den bedste løsning. Kontakt os hvis du har spørgsmål, kommentarer, eller rettelser til hjemmesiden.

Information

Sofinans.dk drives af Medier & Co ApS:

Artillerivej 86, 4. sal, 2300 København S

CVR: 36922362