Cookies på Sofinans

Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer til Sofinans.dk? Du er velkommen til at kontakte os via formularen eller på mailen laan(a)sofinans.dk.Vi er altid åbne for spørgsmål, feedback eller nye samarbejdspartnere. Kontakt os og vi vender tilbage inden for 2 dage.

 

Om os

Sofinans er en hjemmeside, der ønsker at give dig et godt indblik i lånemulighederne online. Der kan være store forskelle i kreditomkostningerne, alt efter hvilken udbyder du vælger. Vi ønsker derfor at hjælpe dig mod den bedste løsning, via vores tips og oversigter.

Vi er en gratis og uafhængig service for brugeren, uden tilknytning til nogle af låneudbyderne på markedet. Vores service er gratis at anvende, da vi modtager kommission fra de udbydere vi henviser til. Der er rigtig mange valgmuligheder og online firmaer der tilbyder forbrugslån, men det er ikke allesammen der bliver vist på Sofinans.dk. Vi foretrækker at vise de mest populære og prisvenlige, så du nemmere kan holde overblikket, uden det bliver for uoverskueligt. Du må derfor ikke forvente at vores oversigter er dækkende for alle firmaer på lånemarkedet.

Alle ansøgninger og aftaler du måtte indgå med en lånepartner, er gældende mellem dig og dem. Det er uden for vores ansvarsområde, hvorfor vi altid anbefaler at du gennemlæser deres vilkår grundigt, inden du skriver under på noget.

Vi håber du kan bruge vores service i jagten på den bedste løsning. Kontakt os hvis du har spørgsmål, kommentarer, eller rettelser til hjemmesiden.