Lån til drivhus, havemøbler og hængekøje online, hvis du mangler nye ting til haven. Når det gode vejr er fremme og sommeren er over os, kan man ikke rigtige vente 2-3 måneder på at opsparingen kan finansiere køb af nyt drivhus, hængekøje eller smarte havemøbler.

Hvis der er lavvande på kontoen, kan du optage et lån til haven på nettet. Det er underordnet om du fx. vil låne penge til hængekøje eller drivhus. Det påvirker ikke dine lånemuligheder online.

Søg finansiering til haven

Vi har derfor lavet en oversigt med gode lånemuligheder online. Du kan gratis og uforpligtende ansøge hos alle sammen. Kom i gang for at se hvad de kan tilbyde dig.

 

Online vs. banken

Skal du have finansieret én eller flere del af haven? Det er usandsynligt at du kan få bevilget et lån på 5.000 – 10.000 kroner i banken. De vil ofte være skeptiske og kræve, at du sparer op i stedet. Medmindre du altså har en ekstrem sund økonomi.

Online markedet er nemmere at overbevise, hvor du kan få tilsendt et lånetilbud, blot ved at udfylde en simpel låneansøgning. Vi anbefaler at du søger finansiering af drivhus, hængekøje eller nye borde og stole til terrassen, på nettet.

Online udbyderne er blevet en rigtig god og populær finansieringsmulighed. Specielt hvis du er blevet afvist af banken, eller foretrækker at undgå deres lange behandlingstid. For ikke at nævne de mange spørgsmål og deres ønske om at se et månedligt budget. Det er ikke så svært at forstå, mange danskere er fristet at den nemmere løsning online.

Perfekt hvis du vil nyde sommeren

Det er helt forståeligt hvis du gerne vil investere i nye møbler, hængekøje eller drivhus, nu hvor sommeren er i gang. For timingen betyder alt, hvis du vil have glæde af dine køb.

Lån til drivhus, havemøbler og hængekøjeDu får ikke meget glæde af hængekøjen, hvis der ikke er regn og lækkert vejr. Du får ikke glæde af et drivhus, medmindre der er solskin, så dine tomater, agurker etc. kan gro og blive lækre.

Tidspunktet er derfor perfekt lige nu, hvis du vil nyde sommeren og have maksimal nytte af din glæde. Også selvom det kræver et lån, der trods alt kan afdrages over enten 3, 6 eller 12 måneder. Alt efter dit valg af lånebeløb og løbetid.

Du kan altid tjekke DMI.dk for en prognose over vejret, både de næste dage og uger, så du ved hvornår du kan forvente sol. Det er selvsagt kun sjovt at tilbringe tid i haven, når vejret er stille og solrigt. Men der plejer altid at komme perioder i løbet af den danske sommer.