Lån penge til iPad online og få glæde af den populære tablet. Prisniveauet svinger meget alt efter om du vælger en iPad Air, Mini, 2 eller 4, samt hvor mange GB plads der skal være.

Har du brug for 5.000 eller 8.000 kr. ekstra på kontoen til købet, kan du nemt låne penge til iPad hos udbyderne online. Kom godt i gang hos os og søg hos de billigste udbydere.

Lån til ny iPad online

Vi har lavet en top 3 over de bedre muligheder, for dig der søger et lån til ny iPad. Da de fleste modeller vil ligge i prisniveauet fra 2.000 til 10.000 kroner ifølge Pricerunner, har vi taget højde for disse lånebehov.

 

Hvad er mine lånechancer?

Hvis du mangler nogle tusinde kroner til ny iPad, vil dine chancer være klart bedst online. Banken vil ofte vende tommelfingeren nedad. Forhandlerne kan godt hjælpe dig med finansiering, men ikke nødvendigvis til den rente, du kan opnå hos lånefirmaerne på nettet.

Selv hvis du overvejer forhandleren, bør du som minimum ansøge et par steder online. Det giver dig flere valgmuligheder og du sikrer dig selv, at du får valgt den billigste løsning.

Simbo er en god mulighed, hvis du mangler et mindre pengebeløb op til 30.000 kroner. De kan hjælpe dig til en fornuftig rente, men husk altid at være opmærksom på ÅOP-satsen, i alle de tilbud du modtager.

Bank Norwegian er for dig der kun mangler fra 5.000 kroner på kontoen og ønsker en lav rente. Hos dem kan du nemlig låne til nogle af markedets laveste renter online.

L’EASY Minilån er for dig der ønsker en nem og hurtig ansøgningsproces. Hos dem kan du søge mellem 10.000 – 50.000 og det er enkelt at ansøge, med gode chancer for at blive godkendt.

Hos alle selskaber gør formålet ingen forskel. Det har derfor ingen betydning om din årsag er et lån til ny tablet, Xbox One eller Playstation 4.

iPad Air vs. iPad Mini

Overvejer du om der skal vælges en iPad Air eller Mini? Det er to gode og populære modeller, omend de er forskellige i pris, funktionalitet og størrelse.

Vi anbefaler at du fokuserer på følgende 4 områder, når du skal sammenligne de forskellige varianter med hinanden. På den måde kan du nemmere sammenholde fordele og ulemper med hinanden:

  • Pris
  • Størrelse
  • Antal GB
  • Design & skærm

iPad’en – et godt supplement

Der er ingen tvivl om at iPad’en er et godt supplement, både for den studerende og for familien. Den er med til at overflødiggøre computere, ligesom den er handy, når du ser fjernsyn om aftenen.

Samtidig er den større skærm sundere for dine øjne, hvis du fx. sidder og læser meget på din smartphone til daglig. Her er det bedre med en tablet, hvor skærmen og tekst derved bliver betydelig større.

Du vil helt sikkert blive glad for den i længden og selvom mange tror at smartphone & computeren dækker behovet, er det langt fra tilfældet. Det kan alle med en iPad skrive under på. Er du allerede den stolte ejer af en MacBook fra Apple, gør du klogt i at vælge en iPad, selvom der findes andre tablets på markedet.