Har du brug for finansiering af din kosmetiske operation? Det kan være en dyr fornøjelse og de færreste danskere har de 15.000 til 50.000 kr. som en operation kan koste.

Lån penge til operation online, hvor udbyderne ikke blander sig i formålet eller spørger til hvad pengene bruges på. Et godt alternativ, hvis du ikke kan overbevise banken.

Finansiering af kosmetisk operation

Få overblik over hvor du kan låne penge til operation online, helt gratis og uforpligtende.

 

De tre typiske finansieringsmuligheder

Når du skal søge finansiering af kosmetisk operation, har du generelt tre valgmuligheder. Du kan ansøge online, forhøre dig i banken, eller låne hos klinikken.

Banken vil ofte være dit førstevalg, men hvis de siger nej, bør du både afsøge mulighederne online og hos klinikken. Du kan nemlig ikke vide hvem der kan tilbyde dig de billigste løsninger.

Vi anbefaler derfor at du udfylder ét par ansøgninger online, samtidig med du forhører dig hos den klinik, hvor du vil have lavet operationen.

Det bedste scenarie for dig, er at sidde tilbage med 3-4 lånetilbud foran dig. Eksempelvis ét fra klinikken og to fra låneudbydere online. På den måde kan du sammenligne mulighederne og vælge den bedste/billigste løsning for dig.

Du kan ikke få dækket de kosmetiske operationer

De fleste danskere kender til tilskudsmulighederne ved operationer generelt. Der sondres her mellem om operationen sker af fysiske årsager, eksempelvis ved overvægt, eller om det er af kosmetiske grunde.

De “helbredende” operationer kan der opnås tilskud til, mens det ikke gælder for de kosmetiske indgreb. Det er i høj grad derfor, at de fleste danskere vil få brug for et lån. Det er ikke nemt at skulle betale alle 30-40.000 kroner selv, som det ofte løber op i.

Se også: Lån penge til plastikkirurgi

Mulighederne for tilskud

Det er primært Sygeforsikring Danmark, der tilbyder dig tilskud til en lang række behandlingsformer. Du kan se en oversigt over disse her. Du kan ligeledes få et indblik i hvad du kan få tilskud til på Borger.dk.

Den centrale pointe er bare, at kosmetiske operationer som plastikkirurgi ikke er omfattet, da disse ikke er en nødvendighed. Det er de helt sikkert i din optik, men ikke af helbredsmæssige årsager. Større bryster eller en flottere krop, vil jo ikke give dig bedre forudsætninger for at udføre dit job, eller komme i arbejde.

Samtidig kan du næppe overbevise lægen om, at du lider fysisk overlast ved din nuværende krop. MEN der skelnes mellem de fysiske gener, så under særlige omstændigheder, kan du godt få tilskud til de kosmetiske operationer. Det kræver bare at der er et godt fysisk aspekt, der kan retfærdiggøre dette. En vurdering som lægen vil lave, så det skal være velbegrundet.