Har du brug for lidt ekstra penge til sommeren? Det kan være du skal på ferie, vil forkæle dig selv eller bare mangler penge på kontoen.

Du har mulighed for at optage sommerlån og mens det vil være svært i banken, er dine godkendelseschancer anderledes gode på nettet. Få et godt indblik i hvor du kan søge et sommerlån online.

Lån penge til sommerferien

Sammenlign og ansøg helt uforpligtende.

 

Online vs. banken

Der er ingen tvivl om at godkendelsesraten er betydelig højere hos online udbyderne, hvorfor de er blevet et godt alternativ til egen bank. Specielt hvis du allerede er blevet afvist af din egen bank.

Du kan søge op til 500.000 kr. og ansøge helt uden at forpligte dig. Det betyder at du reelt kan indhente flere lånetilbud, indtil du finder det bedste. En unik mulighed, uanset om du mangler 5.000 eller 20.000 på kontoen.

Særligt efter det nye ÅOP-loft på 25% er det blevet prisvenligt og mere attraktivt at søge penge online, hvor flere har sænket deres renter. Brug vores oversigt til at finde et godt lån til sommerferien.

Sommerlån

Brug vores sammenligningstjeneste til at finde det du søger

Du kan med fordel bruge vores sammenligningstjeneste til at finde præcis den finansieringsløsning du søger, uanset hvilke beløb du er på udkig efter. Vi giver dig altid overblikket og muligheden for at sortere visningen, så du enkelt kan finde den rette udbyder for dig.

Hvad med banken?

Vi var kort inden på banken som mulighed, men der er ingen tvivl om det er svært at lave sommerlån hos disse. Dels er der det praktiske aspekt ved, at mange medarbejdere er på ferie henover sommeren. Det kan gøre det sværere og mere langsomt, at optage et forbrugslån her. Deres procedurer er sjældent så fleksible.

Dels er der dine chancer for at blive godkendt. For selv danskere med en sund og god privatøkonomi, kan risikere at blive afvist til et forbrugslån i banken. Dette særligt efter finanskrisen, hvor mange pengeinstitutter har strammet kravene til dig som kunde.

Online skal du blot opfylde alderskravet og have en begrænset indkomst, for at blive accepteret. Det er ikke engang nødvendigt med en stor indtægt, for at komme i betragtning. Faktisk er det blot følgende du skal sige JA til, for at kunne lave et sommerlån online:

  • Ingen RKI
  • Dansk statsborgerskab
  • Alderskrav (Mindst 18, 21 eller 23 år)

Du vil opleve samme hurtige behandlingstid om sommeren, hvilket gør online sommerlån ekstra attraktive.

Dine muligheder for at låne penge om sommeren er gode, da alle udbydere sidder klar til hurtigt at besvare din ansøgning. Du skal ikke vente dage og uger, fordi en ansat er på ferie. Det er befriende for mange, da du sjældent kan vente 1-2 uger på at se pengene på din Nemkonto. Specielt ikke hvis de skal bruges på en ferie med familien eller vennerne.