Tusindvis af danskere får hvert år udført plastikkirurgi og det aktuelle antal menes at overstige 20.000. Det har aldrig været mere populært med kosmetiske indgreb og i takt med at klinikkerne bliver bedre, er priserne tilmed faldet.

Det er bare stadig en stor investering at få udført et indgreb, så de fleste vil have behov for et lån til plastikkirurgi. Sofinans ser på dine muligheder her og hjælper dig i gang med finansieringsprocessen.

Finansiering af din plastikkirurgi

SO Finans giver dig overblikket over hvor du kan søge lån til plastikkirurgi online, så du kan finde den bedste løsning, med en lav rente. Ansøg gratis og uforpligtende.

 

Hvad koster plastikkirurgi?

Plastikkirurgi kan koste alt fra 10.000 til 100.000 kroner, alt efter hvad du skal have foretaget. Det er derfor afgørende du får klarlagt de præcise omkostninger, så du kender dit pengebehov.

Det gør en stor forskel om det er 25.000 eller 50.000 kroner. Jo flere penge du behøver, desto sværere er det at blive godkendt som hovedregel.

Selve finansieringen kan ske via banken, online lånefirmaer eller den enkelte klinik. De fleste private klinikker tilbyder finansiering. Udover at søge et par steder online, det er gratis og uforpligtende, bør du bestemt forhøre dig i banken. Medmindre de allerede har afvist dig? Banken er typisk det billigste, men sværeste sted at blive godkendt. Men bestemt en finansieringsmulighed der skal afprøves.

Den klare fordel ved online udbyderne er, at de ikke blander sig i formålet. Så det har ikke den store betydning om du låner 30-40.000 kroner til ansigtsløft, en fedtsugning eller anden form for kirurgi. Hele processen er altså hurtig og ligetil, men husk at være opmærksom på ÅOP-niveauet.

Hver sjette overvejer plastikkirurgi

Inden for plastikkirurgi er det vigtigt at skelne mellem to typer; de kosmetiske og rekonstruktionskirurgien.  For mens førstnævnte har en kosmetisk baggrund, er rekonstruktionen noget der særligt udføres foranlediget af alvorlige sygdomme, defekter og udviklingsfejl.

Det er ikke mange år siden at Jyllands Posten bragte en interessant artikel om, at hver 6. dansker har overvejet plastikkirurgi. Særligt kvinder der er interesseret i pænere bryster, botox eller ansigtløft.

Den generelle årsag til tendensen er nem at få øje på. For det seneste årti er der kommet langt flere indgreb og operationerne er blevet billigere. Udbyderne er blevet dygtigere og nye metoder gør, at prisen er blevet mere medgørlige.

Sidste år bragte TV2 en historie om at vi danskere brugte svimlende 260 millioner kroner på plastikkirurgi i 2013. En klar stigning sammenlignet med årene før.

Så kombinationen af individ-tendensen i samfundet og lavere priser har helt sikkert være klare årsager til udviklingen i antal og summer.  Ifølge artiklen er det særligt brystoperationerne der er i høj kurs lige nu.

Der har nemlig været en stigning fra 1410 (i 2010) til 1902 (i 2013) hvilket svarer til en imponerende vækst på 35 %. Her er det værd at bemærke årsagen bag indgrebene er dels større bryster og dels kræfttilfælde.