DER anmeldelse med fokus på de lånemuligheder, krav og kundeservice du kan forvente hos dem. DER har eksisteret i mange år og selve selskabet blev startet i februar 1996.

De har derfor altid været en af de første og førende udbydere på lånemarkedet online. I hvert fald når det kommer til de mindre lånebeløb og finansiering af fx. hårde hvidevarer og computere. Læs alt du bør vide om dem i vores anmeldelse af DER lån. 

Privatlån Plus

Aktuelt tilbyder DER Privat Finans et Privatlån Plus, med muligheden for at betale ud når du vil. Du finder alle de mest relevante informationer i denne oversigt:

Krav

  • Mindst 21 år
  • Dokumentation af indtægt
  • Ikke RKI

Besøg DER

 

Erfaring med DER lån

Med over 18 år i branchen har DER lån været med hele vejen, siden online markedet for alvor begyndte at boome og blive populært. De har givet dem en stor viden og erfaring med, hvad der virker og hvad der ikke gør.

For dig som forbruger betyder det, at du kommer til at låne pengene hos en troværdig, erfaren og kompetent udbyder. De har håndteret mange tusinde kunder gennem årene og alene det, fordrer en vis standard.

En af de klare styrker ved DER lån er deres gode og hurtige kundeservice. Efter at de er kommet med deres lave renter, er de tilmed blevet rigtig konkurrencedygtige og attraktive på området.

Vores erfaring med DER lån er positiv og vi har ikke kunnet finde negative sager på nettet. Det er altid et positivt tegn. Har du selv erfaring fra et lån hos DER? Så kontakt os gerne, så vi hele tiden kan holde anmeldelsen opdateret og aktuel.

Værd at vide..

D:E:R A/S blev grundlagt d. 29. februar 1996

L’easy og Kliklån har begge en tilknytning til selskabet

Adresse: Østre Stationsvej 1-5

5000 Odense C

Mail: der@der.dk