DER anmeldelse med fokus på de lånemuligheder, krav og kundeservice du kan forvente hos dem. DER har eksisteret i mange år og selve selskabet blev startet i februar 1996.

De har derfor altid været en af de første og førende udbydere på lånemarkedet online. I hvert fald når det kommer til de mindre lånebeløb og finansiering af fx. hårde hvidevarer og computere. Læs alt du bør vide om dem i vores anmeldelse af DER lån. 

Tre forskellige lånetyper

Senest har de relanceret deres koncept, så de nu tilbyder tre stærke finansielle produkter: Pauselån, Tryglån og Privatlån Plus. Det betyder bl.a. at de har hævet beløbsgrænsen fra 50.000 til 100.000 kroner, ligesom de giver dig en række nye fordele som kunde.

Pauselånet gør at du kan sætte din ydelse på pause, mens tryglånet sikrer dig ved arbejdsløshed og kan derfor virke som et økonomisk sikkerheds. Se mere om de gældende forhold her, hvor to af lånetyperne er fremvist:

Muligheder

Først til de aktuelle muligheder du har hos DER, når du har brug for penge. De er 3 varianter, alt efter hvilket beløb du søger og hvilken kreditværdighed du har. Mere om det længere nede.

Nu til de kolde facts – her er dine muligheder og krav hos dem:

  • Pauselån fra 10.000 – 100.000 kroner
  • Tryglån fra 10.000 – 50.000 kroner
  • Privatlån Plus fra 10.000 – 100.000 kroner
  • Løbetid på 12 til 72 måneder

Krav

  • Mindst 20 år
  • Dokumentation af indtægt
  • Ikke RKI

Besøg DER

 

De finansielle produkter

Deres finansielle produkter er meget forskellige og vil derfor være målrettet flere forskellige målgrupper. Men de nye muligheder for at sætte ydelsen på pause i 1-2 pressede måneder, eller at have forsikret sig mod arbejdsløshed, er relativ nytænkende på online markedet.

Det er ikke rigtig set før, men rammer bestemt plet hos rigtig mange danskere. For hvem kender ikke til at mangle penge i enkelte måneder og hvem kan sige sig helt fri af en fyring. Det korte svar er ingen og derfor er de nye finansielle løsninger fra D:E:R rigtig attraktive.

Erfaring med DER lån

Med over 18 år i branchen har DER lån været med hele vejen, siden online markedet for alvor begyndte at boome og blive populært. De har givet dem en stor viden og erfaring med, hvad der virker og hvad der ikke gør.

For dig som forbruger betyder det, at du kommer til at låne pengene hos en troværdig, erfaren og kompetent udbyder. De har håndteret mange tusinde kunder gennem årene og alene det, fordrer en vis standard.

En af de klare styrker ved DER lån er deres gode og hurtige kundeservice. Efter at de er kommet med deres lave renter, er de tilmed blevet rigtig konkurrencedygtige og attraktive på området.

Vores erfaring med DER lån er positiv og vi har ikke kunnet finde negative sager på nettet. Det er altid et positivt tegn. Har du selv erfaring fra et lån hos DER? Så kontakt os gerne, så vi hele tiden kan holde anmeldelsen opdateret og aktuel.

Værd at vide..

D:E:R A/S blev grundlagt d. 29. februar 1996

L’easy og Kliklån har begge en tilknytning til selskabet

Adresse: Østre Stationsvej 1-5

5000 Odense C

Mail: der@der.dk