Har du brug for et lån til at købe campingplads? De fleste pladser kan lejes fra 120 – 220 kr. pr. dag, alt efter stedet og om det er lavsæson eller højsæson. Så hvis du vælger en sommer på camping, kan dit pengebehov, hurtigt ende med at blive på i hvert fald 5.000 kroner.

Mange danskere vælger hvert år at tage på campingvogn og her kan du se hvordan du kan finansiere campingpladsen.

 

Finansiering af campingplads

Finansiering af campingplads kan ske på to måder. Du kan købe selve pladsen, hvilket vil koste fra 2 millioner og opefter. Men vi antager at dit ønske, blot er et mindre område, hvor du kan hygge i campingvognen.

I givet fald, skal du starte med at finde ud af præcis hvor mange penge du mangler? Om det fx. er 5.000 eller 10.000 kroner. Herefter kan du nemt komme i gang med at søge på vores hjemmeside. Vi har gode oversigter, der giver dig overblikket og viser hvad det enkelte lånefirma står for.

Formålet har ingen indflydelse, når du søger på nettet. Det er udelukkende din privatøkonomi der afgører om du bliver godkendt eller ej. Dette står i kontrast til, hvis du fx. forhørte dig i banken. Du kan hurtigt komme i gang med at udfylde uforpligtende ansøgninger.

Se også: Lån til ny campingvogn

Værd at vide

Der findes rigtig mange campingpladser i Danmark og antallet at godkendte pladser menes at være på omkring 475. Det er klart, at det ændrer sig hele tiden, men der er i hvert fald nok at vælge imellem. Disse pladser er fordelt i store dele af landet, så der skal nok være én tæt på din bopæl.

Man tildeler typisk campingpladserne stjerner, præcis som det kendes fra hotelbranchen. Her er Fyn og Nordjylland bedst repræsenteret under de 5-stjernede, mens der er klart flest pladser med 3-stjerner.

Prisen og ratingen afspejler i høj grad hinanden, men hvis du har særlige ønsker til pladsen, bør du sikre dig at stedet opfylder dette.

Hvad kan jeg så bruge stjernerne til?

Det er desværre begrænset hvad du kan bruge stjernerne til, men det er en god indikator. Der er dog ikke nødvendigvis en direkte sammenhæng med prisen. Vi anbefaler derfor at du undersøger mulighederne i dit nærområde og hvad der er inkluderet på pladsen.

For nogle er internet og kabel-TV afgørende, mens andre skal have mulighed for at medbringe og lufte hunden. Har du allerede fundet din foretrukne campingplads, kan du nemt komme i gang med at låne til det hos os.