Det er meget forskelligt hvordan vi danskere ønsker at holde ferie og slappe af. Nogle kan lide at tilbringe kvalitetstid til vands, mens andre er mere til ture i campingvognen.

En campingvogn er bare ikke en billig investering og den kan hurtigt koste over 50.000 kr. Det vil afkræve et lån af de fleste danskere. I denne artikel ser Sofinans derfor nærmere på dine muligheder for at låne penge til ny campingvogn. 

 

Lånemuligheder ved køb af ny campingvogn

Når du skal låne penge til campingvogn, er det vigtigt at du har en god privatøkonomi. En sund økonomi, fornuftig indkomst og et godt rådighedsbeløb. Hvis du kan sige JA til alle tre ting, er dine muligheder store.

Spørgsmålet er så om du vælger banken eller lånefirmaerne online. Banken kan muligvis tilbyde dig de laveste renter, men det er ikke sikkert. Mange lånefirmaer kan nemlig tilbyde dig en fair rente.

Dertil kommer at mange låneudbydere online vil være langt mere samarbejdsvillige og mindre “krævende” af dig, når det kommer til svar og informationer. Det giver en hurtigere ansøgningsproces.

På nettet kan du søge op til 500.000 kr. hos de online banker, der har de højeste lånebeløb. Du har derfor gode muligheder for at få finansieret den campingvogn du søger.

Gode sider til køb

Ét er at få tegnet et lån til ny campingvogn, noget andet er at finde den helt rigtige forhandler og model. Sofinans.dk har derfor set nærmere på markedet og dine muligheder som kunder.

DCU.dk er en af de gode steder at kigge, hvor du finder et bredt udvalg af nye modeller, inklusiv brugte campingvogne.

DCU – Alle de nye campingvogne (og brugte varianter).

Lån til køb af campingplads

Går du med drømme om at købe en helt campingplads, vil det ikke være nok at ansøge om lån online. De fleste campingpladser koster flere millioner at købe og skal mere betragtes som et ejendomskøb.

Du skal med andre ord have fat i din egen bank og håbe de kan hjælpe dig på vej. Finansieringen vil og bør ske via realkreditinstitutter, og med en campingpladser vil du have bedre mulighed for at stille den som sikkerhed.

Du finder ikke megen hjælp hos udbyderne på nettet, men start med en indledende samtale med din bankrådgiver.