L’EASY er kommet med et nyt låneprodukt, med masser af fordele. Lad os præsentere L’EASY minilån for dig og alle de positive elementer det indeholder:

  • Lån op til 15.000 kroner.
  • Gratis ansøgningsproces og kan underskrives med NemID.

Valgfri løbetid på 12, 24 eller 36 måneder

En af kendetegnene ved det nye produkt fra L’EASY er, at du kan vælge imellem tre løbetider. Du har valget mellem 12, 24 eller 36 måneder. Det gør det nemt og simpelt, at finde en passende tidshorisont.

Husk altid på, at jo længere du låner pengene, desto dyrere bliver det samlet set. Så lån dem ikke længere end du behøver. Samtidig vil ydelsen hele tiden blive højere, jo kortere tid. Så det gælder om at finde en gyldne balance.

3 simple krav

Du vil blive mødt af tre simple krav hos L’EASY for at kunne ansøge hos dem. Lånekrav du møder hos næsten samtlige udbydere på nettet. Det drejer sig om følgende:

  • Mindst 20 år
  • Du skal kunne dokumentere indkomst
  • Ingen RKI

Så længe du kan sige JA til dette, vil du være klar til at ansøge. Husk at have lønsedler eller årsopgørelser klar.

Opfølgning – populær hos danskerne

Sofinans.dk bringer her en opfølgning efter vores anmeldelse af L’EASY Minilån tilbage i 2014, hvor de så dagens lys. For siden er de blevet rigtig populære hos danskerne. Det er en god løsning fordi det er nemt og så er deres pengebeløb på mellem 5.000 – 15.000 i et niveau, der rammer en bred målgruppe.

Vi kan derfor varmt anbefale dem til andre, for det er en god løsning online, hvis det er vejen du vælger at gå.

Hvis de 15.000 kroner ikke er nok for dig, har Sofinans tidligere lavet anmeldelser af udbydere, der tilbyder større beløb. Bank Norwegian, L’EASY, Nordiclån er iblandt disse. Research er altid en god idé, så du får søgt hos de rigtige firmaer, der matcher dine behov. Det vil derfor være aktuelt for dig at læse vores anmeldelse af Leasy og DER Privat Finans lån.

Har du selv erfaringer med det nye produkt fra Leasy? Så tøv ikke med at kontakte os for at dele dine oplevelser.