Har du lyst til at komme afsted i påsken, så er du bare en af mange danskere. De fleste af os nyder påskeferien, da det giver os muligheden for at komme til varmere himmelstrøg, inden sommeren rammer Danmark.

Sofinans har set nærmere på dine muligheder for et lån til påsken, ligesom vi giver dig inspiration til gode feriemål. Det og meget mere i denne artikel. 

 

Dine lånemuligheder

Lån op til 25.000 kr. online eller overtal banken

De fleste danskere vil overordnet set have to muligheder. Du kan låne op til 25.000 kroner hos én af de mange udbydere på nettet.

Her finder du et godt udvalg og hurtig behandlingstid. En langt nemmere, men ofte dyrere løsning end banken.

For beløb omkring 25.000 kr. vil de fleste have gode muligheder for godkendelse og det positive ved lånefirmaerne online er, at de ikke blander sig i formålet.

Alternativet er at snakke med din bank og få dem overtalt. Det er bestemt ikke nogen nem opgave, medmindre du har en stærk privatøkonomi. Det er ikke fordi Finanskrisen har gjort disse ferielån nemmere at lave.

Husk på at uanset hvor du ansøger, i banken eller online, så vil dine låneansøgninger være gratis og uforpligtende. 

 

Hvornår ligger påsken?

I 2015 ligger påsken i uge 14, nærmere bestemt fra mandag 30. marts til søndag d. 5. april.

Du har altså en helt uge til at hygge med familien og tage afsted på ferie. Ja faktisk et par dage ekstra, da du kan vælge en afrejse i weekenden op til påskestart.

 

Gode feriemål i påsken

Du er sikkert havnet på denne side, fordi du gerne vil noget specielt i din påskeferie og derfor har brug for penge. Du skal derfor ikke snydes for vores anbefalinger til gode feriemål.

Selvom påsken ligger i starten af april, er det bestemt ikke varmt i Danmark. Du skal næppe forvente mere end lune temperaturer.

Så hvis du vil ned i varmen, kommer her tre relevante feriemål:

  1. Egypten: Temperaturer på ca. 25 grader og med mange byer, der både byder på kulturoplevelser og gode badeforhold.
  2. Dubai: Varmt store dele af året og med et fantastisk byliv. Du kan forvente temperaturer på 27-29 grader. Nyt og moderne, med verdens højeste bygning Burj Khalifa og imponerende shoppingcentre. Den har alt man kan ønske sig af en storbyferie.
  3. Grand Canaria: Et velkendt feriested for mange danskere, med rig mulighed for at bade og slappe af. Det “koldeste” af de tre feriemål. Du skal nok ikke forvente mere end 20-22 grader.

Inden du vælger rejsemål i påsken, bør du altid tjekke DMI.dk for at vurdere udsigterne. Medmindre du altså bestiller i ekstra god tid.

Her kan historiske vejroversigter være anvendelige.

 

Sofinans ønsker dig en god påskeferie, når du kommer dertil!