Med til tider lækkert dansk sommervejr, har der været mulighed for at komme afsted på campingferie. Men det kræver en campingvogn og sådan en koster mange penge, specielt i ny stand.

Heldigvis bliver de rigtig mange steder solgt brugt, hvilket det burde være muligt at låne penge til, så du kan komme afsted og nyde det danske vejr.

Hvor kan jeg låne penge til campingvogn?

Online har du flere gode muligheder for at optage lån til campingvogn. Vi gør det enkelt at sammenligne og du kan ansøge helt uforpligtende herunder.

 

De forskellige finansieringsmuligheder

Til finansiering af campingvogn har du forskellige muligheder. Du kan selvfølgelig gå til din bank og høre dem, eller du kan låne penge hos et af de mange lånefirmaer på nettet. Banken kan være vanskelige at overbevise og så er online udbyderne et godt alternativ. Deres renter kan være ret forskellige, så Sofinans.dk har udvalgt nogle af de prisvenlige udbydere, vi mener du bør overveje.

Kig alt efter ÅOP, så du har en idé om, hvad lånet kommer til at koste dig om året og ansøg flere steder. Det øger din chance for at finde den laveste ÅOP, ud fra dine privatøkonomiske forhold.

En af de klare fordele ved online markedet er, at dit formål betyder begrænset, så længe din økonomi er sund. Om du så skal bruge pengene til en brugt campingvogn, brugt båd eller noget tredje, gør mindre.

Se også: Lån til brugt båd

Køb brugt og få mere for pengene

Der er god grund til at købe brugt, da det giver dig langt mere for pengene. Hos Jysk Caravan kan du finde splinternye og flotte campingvogne, men det kommer også med en pris. Den billigste de kan tilbyde koster derfor omkring 90.000 kroner.

Brugt campingvognHvis du føler det er lige i overkanten, kan du heldigvis finde det meget billigere, hvis du ikke har noget imod, at din ”nye” campingvogn er brugt lidt før. Du vil højst sandsynligt ikke kunne mærke, om det er en ny eller brugt vogn, så hvorfor ikke bare spare pengene og bruge dem på is og andre lækkerier, når I drager afsted på ferie.

Her kan du finde brugte campingvogne online

Der findes en række sider, der sælger brugte campingvogne, så det kan sagtens betale sig at shoppe lidt rundt på nettet, indtil du falder over den helt perfekte vogn til dig og din familie.

Guloggratis.dk sælger alle mulige forskellige brugte ting, og de har også et pænt udvalg af campingvogne. I skrivende stund kan du for eksempel få én helt ned til 10.000 kroner, hvilket er noget af et tilbud. Du skal selvfølgelig sikre dig, at den er i god stand, inden du overfører pengene, så du ikke bliver snydt.

Dba.dk fungerer på helt samme måde som guloggratis.dk, hvor private sælger deres brugte ting, og du derfor kan få dem til en billig pris.

Jyskcaravan.dk har som nævnt tidligere også nye campingvogne, men du kan også finde dem brugt. Her er du lidt mere sikker på produktet, da de alle er blevet godkendt til salg af firmaet, som dog også tager en lille pris for deres arbejde som mellemled. Det er dog sælgeren, der skal betale den, men det kan selvfølgelig få dem til at sætte prisen en anelse højere, end de ellers ville have gjort.