Har du fået afslag på låneansøgningen i banken som så mange andre? Der er ingen grund til at fortvivle, for der er kommet flere gode alternativer på markedet.

Du finder alle sammen på nettet og Sofinans præsenterer dem for dig her. Uanset om du søger forbrugslån eller boliglån, kan du nemlig nemt og hurtigt søge om det online.

Boliglån via Udenombanken

De fleste afslag i banken sker, når der søges boliglån. Her har du tidligere kun haft ét alternativ og det var at skifte til en ny bank. Hvilket er et stort skridt for mange danskere.

Nu er der kommet et godt alternativ online, ud fra det kendte peer-to-peer koncept. Navnet er Udenombanken.dk og her kan du både søge boliglån, pantebrevslån, låne i friværdien og meget mere.

Mulighederne er mange og ifølge vores undersøgelser, kan du søge helt op til 1.800.000 kroner. Altså nok til at finansiere de fleste bolig -og ejendomskøb.

Det kan du til en fornuftig rente og så er det helt gratis og uforpligtende at ansøge. Præcis som det kendes fra online lånemarkedet i øvrigt. Vi kan derfor kun anbefale dig at udfylde en ansøgning, hvis du er blevet afvist af egen bank, men mangler penge til boligkøbet.

Du får svar inden for 24 timer og dermed hurtig klarhed over om de kan hjælpe dig med finansieringen. Hvad har du at tabe på forsøget?

Søg forbrugslån online – hurtigt og nemt

Er det i stedet penge til forbrug du mangler, kan et klassisk forbrugslån hurtigt søges online. Det har aldrig været nemmere eller hurtigere at ansøge om forbrugslån på nettet, efter introduktionen af NemID signaturen.

Det betyder nemlig at du kan ansøge, have svar og underskrive inden for 1 time. Har du samme bank som udbyderen kan du i princippet have pengene samme dag og ellers kommer de den næste.

På nettet kan du søge forbrugslån op til 500.000 kroner, alt efter hvad du behøver. Det kan du fuldstændig gratis og uforpligtende. Sofinans anbefaler dig derfor altid at ansøge hos flere udbydere, for at finde den billigste løsning.

Du kan nemt få overblikket hos os. Klik på knappen for at få overblikket og ansøge online.

Sammenlign og søg lån online

Høje godkendelseschancer

Mulighederne for at blive godkendt online er høje, da udbyderens krav er betydeligt lavere end bankens. Så længe du er dansk statsborger, myndig og ude af RKI, har du gode chancer.

Selv unge studerende eller folk uden fast job, kan reelt ansøge og få et forbrugslån. Her kan man så diskutere hvor fornuftigt det er, men muligheden foreligger.

Der er altså kommet flere gode alternativer til banken, uanset om du mangler penge til bolig eller forbrug. Det er kun sundt i en tid, hvor bankerne er blevet sværere at overtale.