Vil du gerne låne penge til ny drone? Droner er det helt hotte elektronikudstyr i Danmark, både for private og virksomheder. Med god grund, for deres anvendelsesmuligheder er mange og forskellige.

Skulle du have brug for et lån til ny drone, kan du nemt skaffe det på nettet. Her er det enkelt at ansøge og du kan blive godkendt samme dag. Ingen ventetid og intet besvær.

Brug for lån til ny drone?

Få overblik over hvor du kan søge lån til ny drone online. Ansøg gratis og uforpligtende, for at se hvad de kan tilbyde dig.

Hvis du har brug for at låne penge til drone, kan du nemt sammenligne og finde en god løsning via SO Finans. Vi hjælper dig med at finde de bedste og billigste selskaber online. Ingen af disse har fokus på dit formål med lånet. Det centrale er at du opfylder deres krav til ansøgere, som ingen RKI, mindst 21 år (hos de fleste) og dansk statsborgerskab.

Det hele foregår digitalt og du modtager et lånetilbud pr. mail, når de har behandlet din ansøgning. Underskriften sker via din NemID signatur.

Droner er en dyr, men fed hobby. Medmindre du går efter de helt primitive modeller, eller de meget avancerede, kan du forvente et prisniveau mellem 5.000 og 40.000 kroner.

Hvor mange penge du mangler på kontoen, gør ingen forskel når du ansøger lån til drone online. Selvom jo flere penge du ansøger om, desto større krav stilles der til din privatøkonomi. Sørg for at få valgt en passende løbetid, der hverken er for kort eller lang. Det vigtigste er, at du er i stand til at betale den månedlige ydelse, måned efter måned. Ellers får du en presset økonomi og afbetalingsperiode.

Forhandlere og banken er oplagte alternativer, omend der er en række forbehold. Processen vil tage længere tid og specielt i banken, vil det være sværere at blive godkendt. Droneforhandleren kan være en mulighed, men husk at sammenligne deres renter, med dem du kan opnå på nettet.

Søg lån til elektronik mm. online

En af de klare styrker ved online markedet er, at du kan søge lån til alle formål. Udbyderne blander sig ikke i om du gerne vil låne penge til en DJI Phantom drone, en Hubsan, Parrot eller noget helt fjerde. Eller om det fx. er til ny computer.

Det er altid helt gratis at udfylde en ansøgning og du binder dig først, efter du har underskrevet med NemID signaturen. Det giver dig et optimalt udgangspunkt som forbruger. En mulighed for at indhente flere tilbud og afsøge markedet grundigt, inden du siger JA til den bedste finansieringsløsning.

Husk de gældende drone regler

Der kommer jævnligt historier i landets medier, om dronebrugere der ikke helt kender til de gældende regler. For det kan nemlig være fristende at flyve rundt med dem, som man lyster, selvom det ikke er helt tilladt.

Der gælder helt særlige regler og vilkår for brugen. Disse bør du kende til og overholde. Vi har lavet et udpluk af reglerne:

  • Føreren skal overholde reglerne for fotografering – offentlige og private områder.
  • Droner over 7 kg. kræver en godkendelse – de må maksimalt veje 25 kg.
  • Du må ikke overflyve mennesker eller chikanere dem ifa. overvågning.
  • Afstand til offentlig vej på mindst 150 meter.
  • Maksimal flyhøjde på 100 meter.

Held og lykke med at finde det du søger.