Kan du lide at tage dig godt af dine medmennesker? Det kan være du arbejder som sygeplejerske, læge eller sosu assistent. Det er jobs med dette ønske til fælles, men lønnen kan være ret forskellig og det vil påvirke dine lånemuligheder.

Hvis du vil låne penge som sygeplejerske, læge eller sosu online, bør du derfor vide hvad der definerer dine muligheder. Dels for at  blive godkendt og dels for at få en lav rente.

Lånemuligheder online

Vi har fremhævet nogle af dine gode lånemuligheder på online markedet, hvor du kan ansøge gratis og uforpligtende for at se, hvad de kan tilbyde dig. Vi anbefaler du søger flere steder, for at give dig selv det bedste udgangspunkt.

 

Gode råd når du ansøger

Det er de færreste danskere som er vant til at låne penge online og til dem, vil vi komme med vores bedste råd og anbefalinger her:

  • Søg altid hos mindst 2 udbydere
  • Ansøgningen er hurtig og gratis at gennemføre
  • Vælg den laveste ÅOP = det billigste lån
  • Har du også forhørt dig hos banken? Ellers gør det

Jamen, det er forskellige jobfunktioner

Undrer du dig over, hvorfor vi har valgt at fokusere på flere forskellige jobfunktioner på samme side? Det gør vi af flere grunde. Primært fordi I alle arbejder med mennesker og inden for nogenlunde samme felt. Samtidig fordi de billigste lånefirmaer, sikkert vil være det samme for Jer. Indkomsten er i alle tilfælde til at opfylde kravene hos diverse udbydere.

Det er kun en underbetalt sosu hjælper der kan have svært ved at opfylde indtægtskravet på 240.000 kr. årligt hos Santander Consumer. Sofinans.dk har samlet de forskellige gennemsnitslønninger, for at vise forskelle der trods alt er:

  • Sygeplejerske: 27.748 kr.
  • Læge: 30.692 kr.
  • Lægesekretær: 27.862 kr.
  • Sosu assistent: 22.898 kr.
  • Sosu hjælper: 21.005 kr.

Lån som sygeplejerske eller sosuGennemsnitslønnen for “Læge” er fundet via www.laeger.dk, og er med udgangspunkt i grundlønsskalaens trin 1 for reservelæger. Arbejder du som afdelingslæge, vil grundlønnen være på 53.283 kr.

Alt i alt har du gode muligheder for at få godkendt din ansøgning online og ikke mindst opnå en lav rente. Ansøgningen gøres gratis og du kan altid indhente lånetilbud, uden at binde dig til noget. Gå altid efter den laveste ÅOP, så du vælger den billigste løsning.