Vil du gerne låne penge som chauffør, flyttemand eller servicemedarbejder? Sofinans har set på mulighederne, ud fra dit erhverv. Det har nemlig en indflydelse på udvalget, ud fra hvad du tjener.

Flere udbydere har indkomstkrav, hvorfor vi har valgt at stille skarpt på lån til flyttemænd, chauffører og andre servicemedarbejdere. Se dine lånemuligheder online.

Lånemuligheder online

Der er kommet mange låneselskaber på nettet og der er markante forskelle i deres rente- og omkostningsniveauer. Følgende har fornuftige renteniveauer og kan tilbyde dig lånebeløb, der kan finansiere det meste.

Antager vi at du tjener gennemsnitslønnen i branchen, bør du have en årsindkomst på over 240.000 kr. Dette uanset om du arbejder som chauffør, medhjælper, flyttemand eller servicemedarbejder.

Santander Consumer Bank har de 240.000 kroner som indkomstkrav, mens de andre ligger lavere. Du har med andre ord frit valg på alle hylder. Arbejder du kun deltids kan din indkomst være med til at begrænse udvalget, men du bør stadig kunne få et godt forbrugslån online.

Gennemsnitslønninger for flyttemænd, chauffører mv.

Her har vi set på de forskellige gennemsnitslønninger, alt efter hvilket arbejde du har. Det giver et meget godt indtryk af det generelle lønniveau:

  • Chauffører: 26.925 DKK
  • Chaufførmedhjælpere: 23.962 DKK
  • Flyttemænd: 25.006 DKK
  • Servicemedarbejder: 20.392 DKK

Lån uanset hvilket arbejde du har

Når vi vælger at have fokus på ét bestemt område af det danske erhvervsliv, er det primært fordi indkomsten er en central faktor ved låneansøgningen. Dels for hvor du kan ansøge og dels for om du overhovedet bliver godkendt.

Når det er sagt, gør det ingen forskel præcis hvilket arbejde du har. Det afgørende er din indkomst og ikke hvordan du generer pengene. Det er jo din indtægt der skal bidrage til at betale afdragene måned efter måned.

I princippet kunne dine lånechancer være lige så gode, hvis du fx. mangler penge til flytning. Det afhænger af hvad du tjener som studerende, flyttemand eller øvrig lønmodtager. Arbejder du som freelancer, kan dit lønniveau være mere svingende, men det centrale er at dine lønsedler og årsopgørelse bekræfter en løn der er tilstrækkelig.

Høj godkendelsesrate på nettet

Sidst er det værd at nævne, der er en høj godkendelsesrate på nettet. De fleste  kan blive godkendt og hvis det ikke lykkedes første gang, kan du altid søge flere steder. Det gøres gratis, så det koster kun din tid.

Husk altid at sammenligne selskaber inden du vælger dine 2-3 favoritter. Starter du med at ansøge hos ovenstående, er du kommet godt i gang. De tilbyder dig nogle af de laveste renteniveauer online.