Der findes rigtig mange omkostninger, hvis man er indehaver af en båd og gerne vil holde den ordentlig ved lige. Tilbehør skal udskiftes, diverse dele skal repareres og vedligeholdes, og så vil man måske gerne supplere sin båd med det nyeste udstyr.

Er du bådentusiast, men har du måske ikke helt den nødvendige økonomi til at købe lige det bådudstyr, du går og drømmer om, så har du muligheden for at få råd til det ved at optage et forbrugslån. Vi ser på dine muligheder her.

Online lån til bådudstyr

Der findes en lang række selskaber, som tilbyder online forbrugslån. Her får du den store fordel, at du kan låne til lige nøjagtig det, du ønsker, og du skal aldrig angive formålet bag. Det giver dig enormt stor frihed i modsætning til eksempelvis banklånet, hvor du oftest skal have et klart budget for dit planlagte forbrug.

Du kan låne alt mellem 5.000 og 400.000 kr, og på den måde er det altså ligegyldigt, om der er tale om en lille eller stor investering. Du kan nemt sammensætte dit forbrugslån, så det passer til dine behov og din nuværende økonomiske situation.

Bådkøb på afbetaling

Der findes dog også en anden løsning, hvis du ikke har råd til dit bådudstyr eller din nye båd. Du kan nemlig tage en snak med forhandleren og høre, om det er muligt at købe på afbetaling. Hos nogle forhandlere vil dette være aktuelt. Du skal dog være opmærksom på, at der ofte vil være en del omkostninger i form af renter og gebyrer.

Derfor er det en god idé at sammenligne tilbuddet fra forhandlere med det tilbud, du har fået fra de online långivere. På den måde er du sikker på, at du vælger den bedste og billigste løsning for dig.

Se også: Lån penge til båd

Både – en dyr hobby for mange

Som nævnt er det ikke billigt at have sin egen båd. Der findes en del udgifter, som du er nødt til at dække. Det kan eksempelvis være vedligehold, brændstof, betaling af liggeplads, forsikringer osv. Så står du og overvejer at investere i din første båd eller måske en ny, så husk på der ikke kun er tale om et engangsbeløb i forbindelse med købet. Du skal være forberedt på udgifter hver måned, og det kan have store konsekvenser, hvis du ikke holder din båd ordentlig ved lige.

De mange typer bådudstyr

Der findes et kæmpe marked for bådudstyr. Uanset om du har en købt en motorbåd, en sejlbåd eller noget helt andet, så vil du kunne vælge mellem et enormt sortiment af udstyr og tilbehør. Noget af det er mere nødvendigt end andet, og det kan være en idé at holde sig til det mest essentielle, hvis du ikke har så meget luft i budgettet. Ellers kan du hurtigt købe dig fattig i nye sjove gadgets, som du måske hurtigt bliver træt af igen og ikke får brugt.

Brug for lån til bådreparationer?

Du kan også risikere, at din båd har behov for reparationer, og her kan regningen altså også hurtigt løbe op. Heldigvis vælger du jo som sagt selv, hvad du bruger dit forbrugslån til, og derfor har du naturligvis også mulighed for at optage et online forbrugslån til bådreparationer.

Husk på at anse online udbyderne som et godt alternativ til banken, men forhør dig også hos dem. De vil i mange tilfælde fortsat være de billigste.