Den populære norske udbyder Bank Norwegian er hurtigt blevet udbredt på det danske marked. De er en god sekundær bank for deres kunder, hvis du ønsker forbrugslån, kreditkort eller refinansiering ved siden af dit eksisterende pengeinstitut.

Få et godt indblik i Bank Norwegian lige her.

Bank Norwegian i Danmark

Vi ser nærmere på Bank Norwegian forbrugslån og kreditkort løsninger, så du ved hvad de kan tilbyde. De fleste kender nok bedst Norwegian som et lavpris flyselskab, men de har ligeledes haft et finansielt selskab – Bank Norwegian – der så faktisk siden er solgt fra igen. Men som kører helt som før.

I Norge er Bank Norwegian en af de mest anvendte udbydere og de har allerede fået en væsentlig indflydelse på det danske marked online, siden de kom i 2016.

Bank Norwegian forbrugslån

Bank Norwegian forbrugslån kan laves op til 400.000 kroner og de forventes derfor at hæve grænsen fra de 350.000 kr. som Santander Bank tilbyder online. Vi har her opsummeret de mest centrale låneforhold og krav du formegentlig kommer til at opleve, hvis du vil søge penge hos dem:

  • Forbrugslån på 5.000 – 400.000 kroner
  • Du skal bo i Danmark og have fast arbejde
  • Ingen RKI
  • Mindst 23 år

Du kan nemt, gratis og uforpligtende besøge dem og ansøge om et lån.

Bank Norwegian kreditkort

Kreditkort markedet er slet ikke så udbredt i Danmark, som det er i Norge. Ikke desto mindre, udbyder Bank Norwegian nu deres kreditkort på det danske marked. Kortet er kendetegnet ved en lang række fordele, der gør det til et godt valg.

Vi har igen nævnt de forhold og fordele du formodentlig kommer til at opleve, ved et Bank Norwegian kreditkort i Danmark:

  • Kredit op til 100.000 kroner
  • Gratis kredit i op til 45 dage
  • Ingen årsafgift og gebyrer
  • CashPoint på køb hos Norwegian (fx. ved flyvninger)
  • Gratis rejse -og afbestillingsforsikring

Der er mange fordele ved kortet, udover at du får flere penge mellem hænderne. Specielt hvis du rejser meget og allerede benytter Norwegian flyselskabet, kan der opnås gode fordele som kunde med kreditkortet ved hånden.

Opsummering

Der er ingen tvivl om at Sofinans ser ugens finansnyhed som en mindre julegave til den danske forbruger. Der er kommet en ny meget kompetent udbyder på markedet i Danmark, hvilket både må forventes at styrke dine lånemuligheder og ikke mindst presse de øvrige udbyder på prisen og andre områder.

Opdateret: 23. marts 2020