Cookies på Sofinans

Bank Norwegian forbrugslån og kreditkort

Ugens finansnyhed på Sofinans er en af de større på lånemarkedet. Den populære norske udbyder Bank Norwegian er nemlig kommet til Danmark.

Det betyder at du fra dags dato kan søge om Bank Norwegian forbrugslån på det danske marked. Mange er enige om, at de kan blive det mest populære alternativ til din egen bank, med brede lånemuligheder og rigtig fornuftige renter.

Bank Norwegian – nu i Danmark

Sofinans vil derfor præsentere dig for den seneste udbyder på det danske lånemarked online. Vi ser nærmere på deres Norwegian forbrugslån og kreditkort løsninger, så du ved hvad de kan tilbyde. De fleste kender dem nok bedst som et lavpris flyselskab, men de er mere end det.

I Norge er Bank Norwegian en af de mest anvendte udbydere og vi er spændte på at se hvilken indflydelse de kommer til at have på det danske marked online. Der skal nok være lånefirmaer, der kommer til at mærke presset.

Bank Norwegian forbrugslån

Bank Norwegian forbrugslån kan laves op til 400.000 kroner og de forventes derfor at hæve grænsen fra de 350.000 kr. som Santander Bank tilbyder online. Vi har her opsummeret de mest centrale låneforhold og krav du formegentlig kommer til at opleve, hvis du vil søge penge hos dem:

  • Forbrugslån på 5.000 – 400.000 kroner
  • Du skal bo i Danmark og have fast arbejde
  • Ingen RKI
  • Mindst 23 år

Du kan nemt, gratis og uforpligtende besøge dem og ansøge om et lån.

Gå til Bank Norwegian

 

Bank Norwegian kreditkort

Kreditkort markedet er slet ikke så udbredt i Danmark, som det er i Norge. Ikke desto mindre, udbyder Bank Norwegian nu deres kreditkort på det danske marked. Kortet er kendetegnet ved en lang række fordele, der gør det til et godt valg.

Vi har igen nævnt de forhold og fordele du formodentlig kommer til at opleve, ved et Bank Norwegian kreditkort i Danmark:

  • Kredit op til 100.000 kroner
  • Gratis kredit i op til 45 dage
  • Ingen årsafgift og gebyrer
  • CashPoint på køb hos Norwegian (fx. ved flyvninger)
  • Gratis rejse -og afbestillingsforsikring

Der er mange fordele ved kortet, udover at du får flere penge mellem hænderne. Specielt hvis du rejser meget og allerede benytter Norwegian flyselskabet, kan der opnås gode fordele som kunde med kreditkortet ved hånden.

Opsummering

Der er ingen tvivl om at Sofinans ser ugens finansnyhed som en mindre julegave til den danske forbruger. Der er kommet en ny meget kompetent udbyder på markedet i Danmark, hvilket både må forventes at styrke dine lånemuligheder og ikke mindst presse de øvrige udbyder på prisen og andre områder.

Vi håber du tager godt imod Bank Norwegian og deres nye forbrugslån, som nok skal blive et hit i løbet af 2016.

Opdateret: 27. september 2017