Vi anmelder Udenombanken, et nyt koncept som gør du kan optage boliglån online, hvis du er blevet afvist i banken.

Mange danskere oplever hver måned at blive afvist, men her kan Udenombanken.dk være et godt alternativ.

Hos dem kan du ansøge om lån på 100.000 – 2.000.000 kroner og til en lav rente. Se meget mere i vores Udenombanken anmeldelse.

Boliglåns alternativ til banken

Udenombanken er et nyt koncept, hvor du ikke låner af de normale pengeinstitutter, men fra deres netværk af professionelle investorer. Det er derfor et godt boliglåns alternativ for dig, der er blevet afvist af banken. Eller hvis du er utilfreds med deres tilbud.

De kan tilbyde det meget af det samme og det gør ingen forskel, hvilket boligkøb du vil lave. Du kan søge hos dem helt gratis, uanset om det er til ejerlejlighed, andelsbolig eller et kolonihavehus.

Låneforhold

  • Lån fra 100.000 til 2.000.000 kr.
  • Mulighed for fast rente
  • Ansøg gratis og uforpligtende
  • Du får svar inden for 24 timer

Krav

Der er meget få krav til dig som ansøger, da alle ansøgninger bliver vurderet individuelt. På deres hjemmeside fremgår det, at ikke engang ingen RKI nødvendigvis er et krav.

Så hvis du ellers har en sund økonomi og en fast indtægt, bør du udfylde en uforpligtende ansøgning hos dem. Det koster dig ikke andet end din tid og du kan hurtigt få afklaret dine lånemuligheder hos dem.

Sådan fungerer det

Lad os starte med at understrege at Udenombanken.dk ikke er en bank, men en låneportal, der formidler kontakten. De håndterer altså dine ansøgninger og sætter dig i forbindelse med interesserede långivere.

Bag firmaet står personer med stor økonomisk forståelse og kendskab til markedet. Det indebærer en cheføkonom, en kreditkonsulent mm. Men selvom de “kun” formidler kontakten, er det på mange måder et professionelt setup, du trygt kan benytte.

Helt kort fortalt forløber ansøgningsprocessen som følger:

  1. Du udfylder låneansøgningen.
  2. Du bliver kreditvurderet.
  3. Der indhentes tilbud på dit lån.
  4. Du får det bedste tilbud retur.

Det er en rigtig simpel og fleksibel fremgangsmåde, præcis som det kendes fra de velkendte forbrugslån online. Er du mere interesseret i et forbrugslån? Så tjek vores anmeldelse af Leasy lån, hvor du kan søge op til 50.000 kroner.

Trustpilot score: 9.5

Vi slutter vores anmeldelse af Udenombanken af med at se på deres Trustpilot score, der lige nu ligger på imponerende 9.5. De har med andre ord fået en varm modtagelse af mange danskere og er hurtigt blevet et godt alternativ til banken.

I en tid hvor mange bliver afvist, er det kun naturligt at flere og flere vælger at låne uden om banken, både til forbrug og boligkøbet.

Afprøv selv dine muligheder ved at udfylde en ansøgning. Du er ikke forpligtet til at sige ja, hvis du er utilfreds med det tilsendte lånetilbud.