Cookies på Sofinans

Solida Finans anmeldelse

Opdateret: Solida Finans er ikke længere aktive på markedet og denne anmeldelse er derfor forældet. Vi har dog valgt at fastholde den for interesserede. 

Solida Finans anmeldelse hvor vi giver dig et indtryk af deres lån og hvilke muligheder de indebærer. De tilbyder dig nemlig både lån med forsikring og pause. Det betyder at du enten kan blive forsikret mod arbejdsløshed eller vælge muligheden for at sætte afdragene på pause, såfremt du bliver presset på pengepungen.

Begge fordele der giver dig nye muligheder som forbruger. Vi ser derfor Solida Finans som et godt bidrag til lånemarkedet online.

Solida Finans lån

Du kan lave Solida Finans lån op til 50.000 kr. og det er penge der kan finansiere det meste. Du kan se alle de relevante informationer som løbetid, renteniveau og meget mere herunder:

  • Lån 10.000 – 50.000 kroner
  • Løbetid på 12 – 72 måneder
  • Mulighed for Solida forsikring

Der er som altid krav du skal kunne opfylde, for at kunne ansøge hos dem. Der er primært tale om følgende krav, når du ansøger hos Solida Finans:

  • Mindst 20 år
  • Dokumentation af indkomst
  • Ingen RKI eller Debitor Registret

Skræddersyet lån med forsikring og pause

Et Solida Finans lån giver dig både muligheden for at få forsikring og sætte ydelsen pause. Det er helt unikt og ikke noget du finder særlig ofte på lånemarkedet. Det understreger deres ønske om at trygheden skal være i centrum.

Tryghed så du ikke behøver at frygte en fyring på arbejdspladsen, der ryster din økonomi, eller frygte en stor uforudset regning så du ikke kan betale den månedlige ydelse. Med forsikring og pause mulighederne er du godt dækket ind.

Lån med forsikring betyder at du får betalt den månedlige ydelse mens du er arbejdsløs, i op til 12 måneder. Du har med andre ord 12 måneder til at finde et nyt arbejde, inden du igen skal til at betale afdragene selv.

Lån med pause betyder at du kan skræddersy det efter dine behov. Dels når du skal vælge beløb og løbetid, men ligeledes hvis du ønsker at sætte afdragene på pause. Et lån med pause kan være en stor fordel, hvis du bliver ekstra presset en måned. Det kunne være henover julen i december, eller hvis du modtager en ekstraordinær stor regning. Her kan pausemuligheden være rigtig nyttig.

Lån og underskriv med NemID

Når du søger penge hos Solida Finans, underskriver du låneaftalen med dit NemID, som det efterhånden er blevet standard på online markedet. Dette sikrer en hurtig proces, hvor der er kort vej fra ansøgning til godkendelse og penge på kontoen.

De besvarer din ansøgning inden for 1 time, hvorefter du kan gennemlæse lånetilbuddet og beslutte om du vil takke ja. Vælger du at gøre det, skal du blot finde dit NemID frem.

Du kan se hvem der ellers tilbyder dig at låne penge med NemID via denne oversigt.

Solida Finans erfaringer

I skrivende stund findes der ikke de store Solida Finans erfaringer at berette om. Det er bedst illustreret ved at der ikke er en eneste anmeldelse på Trustpilot. Hvis du har nogle erfaringer som du ønsker at dele, hører vi dem meget gerne.

Vi er dog ikke i tvivl om det er en seriøs og professionel udbyder, hvor du trygt kan ansøge om lån. De har en 9 – 16 service, hvilket giver dig god mulighed for at få hjælp og svar på de spørgsmål du måtte have undervejs.

Relateret på Sofinans: Anmeldelse af LEASY lån