Cookies på Sofinans

Rentefrit kviklån online

Rentefrit kviklån

Rentefrihed og kviklån i samme sætning, vil nok overraske de fleste danskere. For kviklån har historisk set været kendt for at være ekstremt dyre og med høje renteniveauer. Det behøver bare ikke være sådan, navnligt ikke for nye kunder.

Der er nemlig flere låneudbydere, der tilbyder dig et rentefrit kviklån eller kredit på op til 4.000 kr. Det gør at du reelt kan få 4.000 ind på kontoen i 30 dage, uden det koster dig en krone. Se mere om at lave et rentefrit kviklån online lige her.

Hvordan kan jeg låne rentefrit?

Er du interesseret i at vide hvordan du kan låne rentefrit? Det er egentlig meget simpelt, så længe du er ny kunde hos Vivus, Lendon eller Ferratum. De er tre af de steder, hvor du bliver tilbudt et rentefrit kviklån eller kredit, i en kort periode.

Søg lån uden renter onlineAlt du skal gøre er egentlig at vælge det relevante lånebeløb og udfylde en normal ansøgning på deres hjemmeside. Her vil det også klart fremgå hvad der er rentefrit (gratis) og hvad der ikke er. Du kan fx. ikke søge 5.000 eller 7.000 kr., da muligheden kun går op til 4.000 kroner.

Du bør samtidig være opmærksom på at der er plads i økonomien, så du kan betale pengene tilbage rettidigt. For ellers kan det sagtens udvikle sig til at være en mere bekostelig manøvre. Pengene skal jo fortsat betales tilbage, men det er en perfekt løsning, hvis du kortvarigt har brug for penge på kontoen.

En god kortvarig løsning over 30 dage

Der er blevet sagt og skrevet meget om kviklån, specielt i medierne, men det er og bliver en kortvarig låneperiode på op til 30 dage. Om det er en god eller dårlig løsning, afhænger af den enkelte situation, men når det kan optages rentefrit er det bestemt en oplagt mulighed.

Den store forskel på et rentefrit kviklån og almindelige forbrugslån, er i høj grad løbetiden. Ved førstnævnte går den op til 30 eller 45 dage enkelte steder. Ved sidstnævnte kan den være på alt fra 3 til 180 måneder, hvor sigtet med lånet er et noget andet. Du bør se de omtalte rentefrie kviklån som et kortvarigt tilskud til økonomien, hvis du fx. har en uforudset regning, men først får løn sidst på måneden.

I visse situationer kan det være en rigtig smart løsning, men det kræver at du anvender den korrekt og med omtanke. Det er vigtigt at understrege.

Husk at overholde tilbagebetalingsfristen

Det kan godt være at udbyderne har forskellige vilkår og retningslinjer for deres kunder, men i alle tilfælde gør du klogt i at overholde tilbagebetalingsfristen. Alternativet er at du vil blive pålagt omkostninger, du ellers ville være foruden. Det kan indebærer rykkergebyrer, påløbne renter og lignende udgifter.

Så hvis du gerne vil søge et rentefrit kviklån bør du være sikker på pengene kan afdrages inden for 30 dage. Er det ikke tilfældet, kan løsningen hurtigt gå fra at være rentefri (og gratis) til at koste dig X antal kroner.

Det er en meget gennemgående og god huskeregel, når du optager gæld. At du er bevidst omkring det ansvar og den forpligtelse det medfører. For det er aldrig en god eller behagelig situation, ikke at kunne betale de faste afdrag. Det vil medføre dyre ekstra gebyrer, ekstra omkostninger og i værste fald breve man helst vil være foruden.

Få derfor lagt en plan for hele forløbet, også selvom det kun er 30 dage. I dette tilfælde, bør du allerede have “løsningen” klar på forhånd. Så du ikke skal ud at “finde” pengene i løbet af den næste måneds tid.

Det var lidt om de rentefrie kviklån online og ikke mindst hvordan du bør håndtere dem på bedste vis. Du er altid velkommen til at søge hos de nævnte udbydere via www.Sofinans.dk.