Vi er blevet så vant til applikationer og specielt unge henter dem ned i stor stil. Netop derfor er det godt at Penge- og Pensionspanelets er kommet med deres Lommebudget. Applikationen hjælper unge med at holde styr på privatøkonomien og budgettet, på en nem og ligetil måde.

Sofinans præsenterer dig for Lommebudget app’en og ser på, hvorfor den er så gavnlig for unge personer. 

 

Downloadet over 50.000 gange

Lad os starte med at introducere dig for Lommebudget applikationen, der allerede er blevet downloadet over 50.000 gange. Det er en rigtig positiv tendens, da specielt unge på 18 til 25 år kan have svært ved at styre økonomien. Madbudgetter, rådighedsbeløb og forbrug er fjerne begreber for mange unge – i hvert fald når der skal sættes præcise tal på.

Det kan Lommebudget applikationen hjælpe dig med og så får du tilmed sparetips undervejs. Flere undersøgelser og tal viser, at unge under 25 år sjældent lægger budgetter.

Det kan være én af mange årsager til, at en del unge har et behov for at låne penge. Der er derfor ingen tvivl om at budget apps kan være til stor gavn. Præcis som løbe- og træningsapps kan være det for overvægtige.

For at få et nærmere indblik, kan du se denne introduktionsvideo til Lommebudget:

 

Økonomi apps rammer unge på deres hjemmebane

Der er ingen tvivl om at det kan være svært at fange de unges interesser, specielt på områder der keder dem. Lige med økonomi apps er det derfor genialt at ramme de unge mennesker på deres hjemmebane; smartphones.

Det gør at de hele tiden kan have budgettet og tallene med sig, uanset hvor de befinder sig. Det er langt nemmere og mere fleksibelt, end hvis de skal i gang med at lægge et budget.

Det faktum kombineret med erfaringerne fra Finanskrisen gør helt sikkert, at unges privatøkonomi går bedre tider i møde. Specielt hvis flere tager disse muligheder til sig.