Cookies på Sofinans

Nye og forbedrede låneoversigter på Sofinans

Der er kommet nye og forbedrede låneoversigter på Sofinans. Det betyder at du endnu nemmere kan danne dig et overblik og sammenligne udbyderne med hinanden. Du får kort sagt flere informationer præsenteret, så du ved alt om renter, løbetid, opstartsgebyrer, forventet svartid og meget mere.

Det gør at du hurtigt og nemt kan få matchet dine behov og søge hos de lånefirmaer du foretrækker. Husk på det er gratis at søge hos samtlige firmaer, men derfor bør du alligevel sætte dig ind i deres forskellige forhold. 

Indsigt og overblik = Billige lån

Sofinans.dk er overbevidste om at indsigt og overblik over markedet, er vejen til at finde det billigste lån til dine behov. Det er klart, at alle ansøgninger bliver vurderet individuelt og derfor ved du heller aldrig hvilke rente og ÅOP du modtager retur.

Men med kendskab til dine valgmuligheder, bør du let kunne indhente flere tilbud og derved finde det billigste. I vores nye oversigter kan du nu få information om følgende:

  • Lånebeløb
  • Løbetid
  • Rente
  • Gebyrer
  • Svartid
  • Forventet udbetalingstid
  • Krav (alder, RKI mv.)

Du får kort sagt alle de relevante facts om hver enkel udbyder, så du er klædt på til at vælge din foretrukne løsning.

Du kan se et eksempel på de nye oversigter på forsiden her.

Træf beslutning på et velinformeret grundlag

Sofinans.dk giver dig muligheden for at træffe en beslutning, på et velinformeret grundlag. Ved at kende til renteniveauer, ansøgerkrav, lånebeløb og oprettelsesgebyrer, får du et godt indtryk af forholdene på markedet.

Det vil hjælpe dig med at udpege de aktuelle kandidater og ansøge hos disse. Når du så modtager flere lånetilbud retur, skulle det gerne afspejle i kvaliteten af disse. At de matcher dine ønsker og behov som kunde.

Husk at få udvalgt den laveste ÅOP, så du ender med den billigst mulige løsning, ud fra de gældende tilbud. Herefter kan du nemt signere med dit NemID.

Giv os din mening

Vi vil meget gerne høre din mening om vores nye låneoversigter. Er de bedre end før, eller foretrækker du de tabeller vi fremviste tidligere? Din mening er vigtig for os, da det i sidste ende er dig vi ønsker at hjælpe og guide som forbruger.

Skriv til os via vores kontaktside, hvis du har en mening du vil dele.