Cookies på Sofinans

Nye lånemuligheder 2016

Nye lånemuligheder 2016

Der er kommet mange nye lånemuligheder de senere år. Alene i 2016, er der kommet 2 nye lånemuligheder, til dig som forbruger. Sofinans.dk ser på de nye lånemuligheder 2016, hvad udbyderne kan hjælpe dig med og hvad det kan komme til at betyde for markedet.

Få et godt indblik i de nye udbydere på denne side. Vi kan afsløre det er to attraktive firmaer, med konkurrencedygtige renter, der vil udfordrer resten af markedet.

Her er dine nye lånemuligheder i 2016

Hvem er så de nye lånemuligheder i 2016? Det er norske Bank Norwegian, der med stor succes har indtaget det norske og svenske lånemarked. Nu er turen kommet til Danmark og de har allerede fået en god velkomst.

Den anden er Nordiclån, med velkendte L’EASY A/S i ryggen. Et prisvenligt alternativt, til deres øvrige aktiviteter. Vi vil gå mere i dybden med hver udbyder i de følgende afsnit.

Bank Norwegian

Lån fra 5.000 til 400.000 kr.

Bank Norwegian har renter der starter lavt og de er derfor blevet en af online markedets billigste fra dag 1. Det er primært Santander Consumer Bank der kan udfordre dem på prisen. Det er postivit for dig som forbruger, da du nu har to stærke muligheder at vælge imellem.

Deres indtræden på markedet har ligeledes betydet, at du nu kan ansøge om hele 400.000 kroner. De har derved hævet loftet og du kan nærmest søge om finansiering til alting. Uanset om det er ny cykel, en brugt bil eller et smart badeværelse.

Du kan se mere og søge Bank Norwegian lån her.

Nordic Lån

Lån fra 10.000 til 50.000 kr.

Nordiclån er det seneste skud på stammen, med lån op til 50.000 kroner. Bag det nye koncept står 3C Retail A/S, der ligeledes er involveret i L’EASY. På trods af det er en ny udbyder, kommer de med en masse erfaring og viden om markedet, samt dine behov som forbruger.

Vi ser deres gode rente som et klart svar på den forøgede konkurrence på markedet. Santander og Bank Norwegian, har virkelig skubbet til rentegrænserne. Det kan de øvrige udbydere mærke. Nordiclån er rigtig nemt og enkelt at bruge, så dig der søger en hurtig løsning, vil helt sikkert værdsætte deres ansøgningsproces.

Du kan se mere og søge hos Nordic Lån her.

Pres på renten

Alle der har en forståelse for business og erhvervsøkonomi ved, at større konkurrence vil øge presset på prisen. I lånemarkedets tilfælde, er renten lig med prisen og det er derfor det nuværende renteniveau er så attraktivt.

Du har aldrig haft så godt et udgangspunkt som forbruger. Dels når det kommer til udvalget af selskaber og dels når det kommer til hvilke renter du kan opnå. Presset på renten generelt, er rigtig positivt for forbrugere, da det bidrager til lavere omkostninger. Du bør derfor glæde dig over de nuværende forhold på markedet.

At Bank Norwegian og Nordiclån er stødt til markedet, vil kun bidrage til denne udvikling. Det bliver spændende at se hvor mange nye låneudbydere der er plads til, efter der er kommet mange nye lånemuligheder i 2015 og 2016.