Nordisk Lån er en ny udbyder på det danske marked, hvor du kan låne op til 50.000 kroner og få svar på bare 15 minutter. Sofinans har set nærmere på dem og hvad du kan forvente. Tjek vores Nordisk Lån anmeldelse for at se, om de er den rette udbyder for dig.

Nordisk Lån op til 50.000

Vi starter med at se på hvad de kan tilbyde dig af lånebeløb, løbetider, renteniveauer og hvad der ellers er centralt for dig. Du kan søge mellem 10.000 – 50.000 kroner hos dem, med løbetider på 12 til 72 måneder.

I vores oversigt kan du se mange flere informationer om dem, herunder svartider, oprettelsesgebyr, alderskrav og meget mere. Du kan ligeledes komme i gang med at ansøge hos dem.

Få svar på 15 min.

Én af de klare styrker og fordele ved Nordisk Lån er, at du får svar allerede på 15 minutter. Der er derfor kort vej fra ansøgning og til du kan have et lånetilbud foran dig. Det gør at du hurtigt får afklaret dine muligheder og kan tage en beslutning derudfra.

Du skal kun være 18 år

Ét andet klart kendetegn ved Nordisk Lån er, at du kun skal være 18 år for at kunne ansøge. Udbydernes ansøgerkrav er meget forskellige, men de fleste kræver at du mindst skal være 20 år.

Hos Nordisk Lån skal du blot være 18 år gammel, men til gengæld have både fast arbejde og en indkomst på mindst 150.000 kroner om året. De er derfor ikke en mulighed, hvis du er studerende uden fast arbejde. Noget størstedelen af 18 og 19-årige danskere er.

Andre krav

Alderen og indkomsten er ikke de eneste krav du skal kunne opfylde som kunde. Her er de øvrige krav du skal kunne sige JA til, for at kunne ansøge hos dem:

  • Fast bopæl
  • Fast arbejde og indkomst over 150.000
  • Ingen RKI eller Debitor Registret

Betal ud når du ønsker det

– uden omkostninger

Nordisk Lån giver dig muligheden for at betale ud når du ønsker det, vel og mærke uden ekstra omkostninger. Det er langt fra en selvfølge på markedet, hvor det af og til kan være dyrt at afvikle før tid.

Muligheden er god at have, hvis du får en styrket økonomi, for jo længere tid du har pengene, desto dyrere bliver det. Ved at betale ud flere måneder før tid, kan du altså spare penge og uden det koster dig noget.

En god fordel der er værd at tage med som kunde. Det betyder ligeledes, at du måske ikke behøver vælge en månedlig ydelse der presser din økonomi. Netop fordi du altid kan betale ud, hvis der kommer råderum i økonomien.

Ikke at forveksle med Nordiclån

Det er vigtigt at du ikke forveksler Nordisk Lån med Nordiclån, selvom de to navne kan minde en smule om hinanden. Det er to helt forskellige udbydere. Bag Nordisk Lån står Basisbank A/S, mens det er 3C Retail A/S der står bag Nordiclån. Der er derfor tale om udbydere med hver deres vilkår, renter og forhold generelt.

Du kan se vores anmeldelse af Nordiclån her.

Nordisk Lån er så nye på det danske marked, at der kun er begrænsede erfaringer med dem endnu. Bedst illustreret ved der ikke er én eneste Trustpilot anmeldelse i skrivende stund. Sofinans.dk vil løbende opdatere vores anmeldelse af Nordisk Lån, når kendskabet og erfaringerne bliver flere med tiden.

Vi er dog overbevist om det er en god og seriøs udbyder, du trygt kan benytte. De fungerer i samarbejde med Basisbank, der er et veletableret firma i branchen.