Der er kommet et nyt lånefirma på det danske marked, ved navn NordicLån. Bag dem står det samme selskab, der ligeledes driver L’EASY og Fokuslån. Vi har derfor høje forventninger til, at de bliver en konkurrencedygtig og god tilføjelse til lånemarkedet.

Sofinans ser nærmere på hvad du kan forvente i vores NordicLån anmeldelse. Få et indtryk af hvad du kan forvente, i denne anmeldelse.

Lån og krav hos NordicLån

Lad os starte med at se på lån og krav hos Nordiclån, hvilket må være det centrale for flest danskere. Du kan søge op til 50.000 kr. præcis som det kendes fra bl.a. L’EASY. Det kan være med til at finansiere det meste.

Da ansøgningsprocessen er nem og hurtig, med en svartid inden for 1 time, kan du hurtigt få afklaret dine muligheder. Du skal selvsagt indhente tilbud, for at vide hvilken rente DU får tilbudt.

For at læse mere om lån, krav og forhold hos NordicLån, har vi nævnt de mest centrale aspekter her:

  • Lån op til 50.000 kroner
  • Ingen sikkerhed og ingen spørgsmål

Krav

Alle udbydere har krav til deres ansøgere og selvom de er få, skal du kunne opfylde følgende, for at ansøge hos dem:

  • Ingen RKI
  • Mindst 21 år
  • Kan dokumentere din indtægt

De fleste danskere der overvejer et forbrugslån online, står ikke i RKI og desuden skal du være mindst 21 år gammel. Sidst skal du kunne dokumentere den angivne indtægt via årsopgørelse og lønsedler.

Bemærk at der altså ikke er særlige krav til du har en fast indkomst eller en bestemt indtægt, men den du har, skal kunne bevises. Dette fordi den påvirker udbydernes kreditvurdering af dig og deraf det tilbud du får fremsendt.

Kan du sige JA til disse tre punkter og har du en god chance for at få godkendt din ansøgning. Det mener vi gør dem til et oplagt alternativ for mange forbrugere.

Værd at vide

Vi slutter anmeldelsen af med at værd at vide afsnit, hvor du kan få et dybere indblik i hvem der står bag Nordiclån.dk. Det er selskabet L’EASY A/S der ligeledes driver andre lånefirmaer som L’easy, Fokuslån og DER Privat Finans.

Så det kan godt være at NordicLån er nye i DK, men det er med et erfarent og kompetent selskab i ryggen. Dette krydret med et stort kendskab til dine behov som forbruger gør, at vi har høje forventninger til den nye udbyder. Brugervenlighed og den hurtige proces, forventes at være i højsædet.

Firmaets udgangspunkt er i Odense C. Vi byder dem velkommen på det danske marked og tror hurtigt at NordicLån vil blive en favorit hos mange forbrugere.