Skal du bruge en ny iPhone, men har ikke pengene til det? Så findes der heldigvis masser af muligheder for at få det. Det kan være du har en gammel telefon, og skal bruge en ny smartphone.

Måske har du ødelagt din gamle iPhone og vil have en ny, eller også vil du give den bedste julegave. Uanset hvad, så skal du af med flere tusinde kroner og det giver mange danskere et pengebehov.

Lån penge til iPhone online

På nettet ligger de bedste lånemuligheder. De traditionelle banker holder sig mere fra mindre forbrugslån. Online er der masser af virksomheder der tilbyder fordelagtige lån, specielt op til 10.000 kr. Her er en række af dine muligheder:

Du kan undersøge disse mulighederne på nettet grundigt, ansøge flere steder og derved indhente flere tilbud.

Det er hurtigt og du kan underskrive med NemID

NemID er en af hovedfaktorerne til, hvorfor det er så enkelt over nettet. Det er opfindelse der har gjort mange ting lettere, når man som privatperson eller juridisk person bevæger sig rundt på nettet, og underskrifter er en af tingene.

Du kan skrive alt det bankerne har behov for at vide, og bekræfte rigtigheden af disse samt din identitet ved blot at du bruger NemID teknologien.

Overveje at vælge en ældre model

En smart overvejelse at gøre sig er at vælge en lidt ældre model, hvis ikke man har mulighed for at låne penge nok til den nyeste. Også selvom man har, så kan det under alle omstændigheder være en bekvemt besparelse fx. at vælge eksempelvis en iPhone 6.

Selvfølgelig er der nogle funktioner den ikke kan som den nyeste kan, men grundlæggende er forskellene ikke alt for store. Samtidig vil det være (nogle steder over) dobbelt så billig at købe en ældre udgave. Så overveje den løsning, nu hvor du ikke selv har pengene til at finansiere købet selv.

Sværger du til de nyeste modeller på markedet, er iPhone 7, 8 og X alle gode muligheder, der har modtaget meget ros. Som alle de nye Apple mobiler har for vane.