Cookies på Sofinans

Lån penge som sælger, freelancer eller konsulent

Lån som freelancer, konsulent eller sælger

Sammenlign låneudbydere online og tjek vores 5 anbefalinger.

Hvis du har brug for et lån som sælger, freelancer eller konsulent, vil de fleste starte med at forhøre sig i banken. Men er du allerede blevet afvist eller gider du ikke besværet, så er online lån blevet et prisvenligt alternativ.

Du har et bredt udvalg af udbydere og med fair renter flere steder. Det behøver ikke blive et lån til høje renter, tværtimod. Om du søger lånet som konsulent, projektleder, ingeniør, freelancer eller sælger gør ingen forskel. Det centrale er din årlige indkomst.

Top 5 oversigt

Vi har lavet en top 5 med vores personlige anbefalinger. Vores fokus har særligt været på udbydernes rente- og ÅOP niveauer. Vi følger lånemarkedet tæt og har derfor et godt kendskab til, hvilke firmaer der er bedst og mest populære.

Du kan ansøge gratis og uforpligtende hos alle 5 firmaer. Søger du hos flere, får du flere lånetilbud retur og større chance for at finde det billigste lån.

Har min stilling indflydelse?

Når vi skriver om at låne penge som sælger, konsulent, freelancer, farmeceut eller hvad du nu laver, er det fordi stillingen ikke har nogen betydning. I hvert fald ikke når du ansøger online, den har det muligvis i banken.

På nettet er det din alder, privatøkonomi og månedlige indkomst der definerer dine lånemuligheder – og om du bliver godkendt. Der kan ganske vist være forskel på hvad en farmeceut og freelancer tjener, men det vil afspejle sig i den indkomst du angiver under ansøgningen.

Én af de klare fordele ved nettet er, at de generelle fordomme er blevet nedbrudt. Så mens du har en bankrådgiver, der kan afvise din forespørgsel på baggrund af dit job, vil det næppe være tilfældet online. Så længe du tjener nok til at retfærdiggøre det ansøgte lånebeløb.

Du skal blot være klar til at dokumentere din indkomst, via årsopgørelse og de seneste lønsedler. Det kan blive aktuelt efter ansøgningen, såfremt udbyderen ønsker at få et nærmere indblik i din aktuelle indtægt. Dette vil dog ikke være anderledes, end hvis du ansøgte i banken.

Relateret: At låne penge uden job eller som dagpengemodtager

Husk at tjekke krav til indkomst og alder

Vi anbefaler at du får tjekket udbydernes krav til indkomst og alder, inden du går i gang med ansøgningen. I vores oversigt er det kun Santander Consumer Bank, der kan hjælpe unge på 18-19 år. Ellers vil du generelt have frit valg på alle hylder. Selv samme udbyder kræver en årsindkomst på 240.000, hvilket de fleste vil have.

Der er bare ingen grund til at du spilder tiden, så klik på “Vis mere” for at se alle oplysninger om det enkelte firma. Her kan du finde alle relevante informationer, der kan hjælpe dig med at identificere den rette udbyder. Du kan blandt andet se følgende:

  • Svartider
  • Udbetalingstider
  • Opstarts- og administrationsgebyrer
  • Alderskrav
  • Indkomstkrav

Udvælg en 2-3 favoritter og udfyld en ansøgning hos dem. Du forpligter dig ikke til noget, men giver dig selv det bedste udgangspunkt. Det vil altid være den individuelle kreditvurdering, der afgører hvilken rente og ÅOP du får tilbudt. Dette forarbejde kan derfor være mange penge værd, i sparede omkostninger.