Cookies på Sofinans

Lån penge rente- og gebyrfrit

Rente -og gebyrfrit lån

Du kan låne penge rente- og gebyrfrit på nettet, hvor flere udbydere er begyndt at tilbyde nye kunder et gratis lån. Det giver dig muligheden for at få 3.000 eller 4.000 kroner mellem hænderne, hvor du er fri for at betale renter og gebyrer.

En rigtig attraktiv og fordelagtig løsning for dig, der mangler lidt penge på kontoen i en kortere periode. Du kan kun have pengene i 30 dage, så tilbuddet skal primært bruges til kortvarige likviditetsproblemer. Se mere om at tage et rente og gebyrfrit lån online her.

Tag et rente og gebyrfrit lån online

Du kan tage et rente og gebyrfrit lån online, hvor du kan vælge en løbetid fra 1 til 30 dage. Det er et unikt velkomsttilbud til nye kunder, der reelt betyder at du kan låne penge gratis, uden du skal bekymre dig om en masse omkostninger.

Disse små kviklån har ellers altid været kendetegnet ved, at være de dyreste på markedet, med en høj ÅOP og dyre omkostninger. Det er ikke længere tilfældet, takket være udbydere som Vivus, Netcredit og Kvikautomaten.

De ønsker at velkomme alle nye kunder på bedste vis, hvilket giver dig muligheden for at låne penge rente og gebyrfrit online. Du skal kun opfylde ganske få krav hos de tre udbydere:

  • Du må ikke stå i RKI
  • Du skal være dansk statsborger
  • Du skal opfylde alderskravet (mindst 20 eller 23 år)

Det er tre ting de fleste danskere kan sige JA til og hermed er vejen banet for, at din ansøgning bliver godkendt. Du kan nemt ansøge hos alle de tre udbydere, via oversigterne på vores hjemmeside.

Se også: Lån penge uden renter online

Normale gebyrer ved lån online

At kunne lave et gebyrfrit lån er meget atypisk af flere årsager. Normalt bliver du nemlig pålagt en hel del gebyrer som forbruger, når du siger ja til et lånetilbud. Vi beskriver her 3 af de mest udbredte former:

Opstartsgebyret

Opstartsgebyret eller stiftelsesomkostningerne, skal betales for at oprette dig som kunde. Det er en fast bestanddel hos alle firmaer online og kan variere fra 100 til 950 kroner online. Du finder oplysninger om alle udbydernes opstartsgebyrer i vores oversigter.

PBS gebyrer

PBS udgiften er et mindre beløb, der kan blive trukket, når dine månedlige afdrag bliver tilmeldt til PBS. Det er typisk ikke noget du lægger mærke til, men det vil alligevel komme til at indgå i udregningerne for tilbuddets ÅOP. Du bør derfor være opmærksom på, hvad det koster hver gang du betaler.

Andre administrationsomkostninger

Administrationsomkostninger er et bredt begreb, der dækker en lang række administrative opgaver. Der er mange opgaver som skal varetages af firmaet, når du er kunde hos dem. Et eksempel på et administrativt gebyr, kunne være hvis du ønsker at opsige/afbetale lånet før tid. Det er ikke alle steder det kan gøres gratis.

 

Alt i alt findes der mange forskellige omkostninger, der er gode at kende til som forbruger. Men det vigtigste for dig, er at holde fokus på ÅOP, da det tager højde for alle disse. Det er med til at skabe gennemsigtighed for dig som kunde.