Cookies på Sofinans

Lån penge gratis i 30 dage

Har du brug for nogle tusinde kroner i en kort periode? Så har du muligheden for at låne penge gratis i 30 dage hos flere udbydere online. Du kan låne 4-6.000 kr. gratis som første gangs kunde og helt uden renter.

Du kan i skrivende stund låne penge gratis hos Vivus og Lendon. Sofinans har lavet en oversigt med aktuelle udbydere af kviklån & rentefri kredit, hvor du kan søge hos dem og mange flere.

Gratis lån første gang

Gratis lån første gang er med til at understrege hvor godt online markedet har udviklet sig. For bare 10 år siden var denne mulighed utænkelig, men disse småbeløb medførte derimod ekstremt høje omkostninger.

Der er derfor al mulig grund til at udnytte det, hvis du har brug for 4.000 – 6.000 kroner i en kortere periode. I tabellen kan du nemt komme i gang med ansøgningen.

Husk på at det er gratis og helt uforpligtende at udfylde en ansøgning.

Bemærk det kun er muligt hos Lendon og Vivus. Hos Vivus søger du en kredit, uden den normalt fastlagte løbetid på 30 dage. Det er dog kun den første måned som er rentefri.

Hvordan foregår ansøgningsprocessen?

Ansøgningsprocessen kan beskrives i følgende steps og behøver ikke tage dig mere end 5-10 minutter:

  1. Du vælger en udbyder i vores oversigt og klikker på “Ansøg”.
  2. Du vælger passende beløb og løbetid på udbyderens hjemmeside.
  3. Ansøgningen udfyldes pr. computer, mobil eller tablet.
  4. Du afventer godkendelse og kan herefter underskrive med NemID eller lign.
  5. Pengene er på vej til dig.

Dine mange fordele

Der er mange fordele ved at vælge disse gratis lån. Normalt vil der være fordele og ulemper ved alting og den eneste ulempe her er, at du “kun” kan låne penge uden renter. Hvis pengebehovet er langt større, kan det være begrænsningen.

Men ellers står fordelene i kø. Der er så mange at vi har valgt at opremse de mest centrale herunder:

  • Du skal ikke fremvise lønsedler og årsopgørelse.
  • Du skal ikke stille sikkerhed bag.
  • Du kan ansøge alle steder fra.
  • Hurtigt at ansøge og nemt at sige JA (ingen ventetid på posten).

Vi kan simpelthen ikke komme på nogle negative sider ved denne mulighed, såfremt du har et pengebehov. Så hvis du ikke allerede har ansøgt, vil det helt sikkert være den bedste løsning til at få nogle tusinde mellem hænderne. Bemærk dog at du kun kan låne penge gratis første gang og kun i 30 dage, så det er under disse rammer, at det er en god løsning.

Lån penge uden renter online

Historisk set har kviklån været dem med de højeste renter og omkostninger, fordi startgebyret var det samme, uanset om du lånte 4.000 eller 40.000 kroner. Og fordi udbyderne generelt løber en større risiko og derved kræver højere renter. Det medfører en vanvittig høj ÅOP.

Sådan er det ikke længere, hvor flere udbydere tilbyder dig rigtig gunstige vilkår. Du kan søge op til 4.000 kroner som ny kunde og have pengene i 30 dage, inden de skal tilbagebetales. Lån uden renter og gebyrer er blevet til virkelighed og vi kan kun anbefale dig at anvende disse tilbud, hvis du har et mindre pengebehov. Du finder med garanti ikke en billigere eller bedre løsning.

Gælder kun for nye kunder

To vilkår er væsentlige at nævne ved disse lån uden gebyrer og renter. Du skal være ny kunde, så du kan kun benytte muligheden én gang hos hver udbyder. Derudover begrænser det sig til 30 dage, så hvis du søger en længere løbetid eller flere penge, må du benytte alternative udbydere.

Det faktum at det reelt er gratis for nye kunder, gør det meget tillokkende, men husk kun at søge hvis du virkelig har brug for pengene. Det er dumt kun at optage gæld, for at du kan få dit fjernsyn eller nye computer et par uger før tid.

Så brug den unikke mulighed med omtanke og når du vitterligt har brug for et lille lån uden omkostninger. Du har kun et skud i bøssen hos hver af udbyderne.

Lendon – nyeste skud på stammen

Lendon er den nyeste kviklånsudbyder på online markedet i Danmark. De tilbyder dig at låne penge gratis første gang i 30 dage, men du har faktisk muligheden for at søge helt op til 10.000 kroner, hvis du allerede er kunde. Som mange andre firmaer, tilbyder de lån med NemID underskrift.

Bag Lendon.dk står firmaet Creamfinance Denmark ApS fra deres udgangspunkt i København S. En god ny udbyder, der hurtigt er blevet populære på det danske marked.

Psst..

Vi slutter af med et smart tips du sikkert allerede har gennemskuet selv. Det er nemlig kun første gang at du kan låne pengene gratis, så hvis du allerede har benyttet en af ovenstående firmaer, kan du med fordel gå videre til den næste.

Du har reelt muligheden for at lave gratis lån flere gange, hvis du gerne vil undgå høje renter og gebyrer, men kun én gang hos samme udbyder.

Opdateret 20. februar 2018