Cookies på Sofinans

Kreditkort lån

Har du brug for penge, så kan kreditkort lån være en god løsning. Du har mulighed for at låne helt op til 50.000 kroner og helt rentefrit i 45 dage.

Så det er i høj grad op til dig selv, hvor mange renter og omkostninger du kommer til at opleve. Der er ingen tvivl om at et lån via kreditkort er bedre og billigere, end mange af de små dyre kviklån.

Vi ser nærmere på dine kreditmuligheder online, hvad udbyderne kan tilbyde dig og de mange fordele du vil opleve.

Dine kreditmuligheder online

Vi lægger ud med at se nærmere på dine kreditmuligheder online. Santander Bank og Ikano Bank er to af de førende udbydere på nettet.

Tidligere var der ligeledes GE Money Bank, men efter opkøbet af Santander er de to nu blevet til én enhed. Fælles for udbyderne er at du undgår gebyrer og har en rentefri periode. Det gør kreditkortet til en rigtig prisvenlig låneform.

I hvert fald hvis du er god til at betale pengene tilbage og så skal man heller ikke undervurdere betydningen af begrænsede hævebeløb. At du ikke kan hæve alle pengene samme dag gør nemlig, at du ikke får dem brugt for hurtigt, eller på uovervejede ting.

De mange fordele ved kreditkort

Der er mange fordele ved kreditkort og specielt i forbindelse med lån, hvor det er et alternativ til den klassiske låneform. Vi har her udvalgt en række af de mest centrale:

  • Du får en valgfri kredit.
  • Du har rentefrihed op til 45 dage.
  • Ingen dyre gebyrer.
  • Betalingskort du kan anvende internationalt – fx. på ferier.
  • En meget billig løsning.

Der er ingen tvivl om at specielt det prisvenlige element bør vægte høj, når du skal vælge imellem almindelige lån og kort med kredit. For hvis du gør det rigtigt, kan det ende med at være gratis.

Det er stik imod de normale internetlån, hvor alene startgebyrer og renter vil udgøre en væsentlig omkostninger og det er uanset om beløbet er 4.000 eller 60.000 kroner.

Vi håber du har fået et bedre indblik i muligheder og de mange fordele. Det er virkelig værd at overveje!