Cookies på Sofinans

Kliklån anmeldelse

Sofinans.dk ser nærmere på udbyderen Kliklån

Der kommer hele tiden mange nye firmaer til på markedet og det kan være svært at holde sig opdateret som forbruger. Vi vil i denne anmeldelse derfor se nærmere på en af de nyere udbydere på markedet online.

Kliklån så nemlig dagens lys i 2014 og fungerer i samarbejde med D:E:R, der er noget mere kendt hos dem almene dansker. I anmeldelsen vil vi se nærmere på deres krav, dine muligheder hos dem og ikke mindst de erfaringer andre lånere har haft med dem. 

Lånemuligheder

Lad os starte med at se på hvilke lånemuligheder Kliklån kan tilbyde dig som kunde. Her er de lånemuligheder og krav du vil møde på Kliklaan.dk:

  • Beløb op til 40.000 kr.
  • Løbetid på 24-72 måneder
  • Krav om du er 20 år og ikke står i RKI
  • NemID underskrift
  • Ingen sikkerhed bag lånet
  • Nem og hurtig ansøgningsproces

Specielt NemID er en stor fordel for dig som bruger, da det giver en nemmere og hurtigere proces, hvor du kan have pengene inden for 24 timer.

Relaterede udbydere fra samme koncern: DER.dk og Leasy.dk

Kliklån erfaringer

Sofinans har generelt haft en god oplevelse med Kliklån, hvor det er nemt og hurtigt at komme i gang. Ansøgningsprocessen er relativ simpel og hurtig klaret. Der har heller ikke været en finger at sætte på deres kundeservice, ved spørgsmål og kommentarer.

På Trustpilot har de i skrivende stund en score på 6.1, men det er svært at lægge det store i denne. Det er nemlig kommet fra en sølle anmeldelse og giver derfor ikke rigtig et retvisende billede.

At der ikke findes dårlige historier på nettet eller sager hos Forbrugerombudsmanden, mener vi er et rigtig godt signal. Det vil du nemlig kunne opleve på flere af de øvrige låneudbydere online.

Alt i alt er vores Kliklån erfaringer gode og med D:E:R samarbejdet, er der ingen tvivl om det er kompetente og erfarne personer der står bag.

Læs også: Lån og godkend med NemID