Cookies på Sofinans

Indsigt: Bank Norwegian vil presse lånemarkedet

Vi giver dig en indsigt i hvad Bank Norwegian formegentlig kommer til at betyde for lånemarkedet online.

Det er ikke mange uger siden at den norske netbank trængte ind på det danske marked og de er hurtigt blevet populær hos mange privatkunder. Vi mener derfor det er aktuelt og interessant at analysere på de forventede effekter for markedet.

Effekt 1: Vil presser renterne ned

Den første effekt vil afgjort blive at renterne bliver presset længere ned, hos lånefirmaerne online. De er allerede på et meget fornuftigt og konkurrencedygtigt niveau. Alene sammenlignet med for 5-10 år siden, er de virkelig blevet markant lavere.

Det har gjort at forbrugslån online er blevet billigere og mere attraktivt for dig som kunde. En ny stor konkurrent på markedet vil blot puste til den effekt.

I lånebranchen er det ikke prisen der bliver sat ned, det er renten. Så vi er overbeviste om at Bank Norwegians indtrængen på markedet, enten vil presse renterne ned eller som minimum holde dem på det nuværende niveau.

Effekt 2: Større lånebeløb – flere valgmuligheder

Den 2. effekt er at du nu kan ansøge om større lånebeløb. Senest har Santander Consumer Bank været førende med deres forbrugslån op til 350.000 kroner. Nu er grænsen hævet til 400.000 kr. og det giver dig både større beløb at søge om og flere muligheder som kunde.

Se mere om Bank Norwegian forbrugslån i Danmark her.

Du har altså nu to store, internationale og prisvenlige online banker at ansøge hos. Det giver dig fantastiske muligheder for at blive godkendt og få tilsendt lånetilbud med en fair rente.

Effekt 3: Et godt alternativ til banken

Sidst er det værd at nævne, Bank Norwegian ikke blot bør anses som et lånefirma på nettet, ligesom alle andre. Det er et selskab der tilbyder alt fra forbrugslån, til kreditkort, netbank, opsparingskonto og meget mere.

Med tiden vil de helt sikkert udrulle flere finansielle produkter på det danske marked og det gør dem til et stærkt alternativ til banken. Din nummer 2, hvis banken har afvist din forespørgsel.

 

Alt i alt er Bank Norwegian i Danmark, en rigtig god nyhed for alle danske forbrugere, da det kun vil give dig bedre og flere lånemuligheder som kunde. Ifølge Berlingske Business har de planer om at vinde markedsandele og mange danske kunder, ligesom de har over en halv million på det norske og svenske marked.