Cookies på Sofinans

Hvilket lån er bedst lige nu?

Hvilket lån er bedst lige nu?

Der er al mulig grund til at gå efter det bedste lån, da der kan være mange penge at spare og fordele at hente. Det er bare svært at give et entydigt svar, da det afhænger af din situation og personlige præferencer.

Går du efter det billigste, med den laveste åop? Det nemmeste og hurtigste med kort svartid? Eller lånet med størst fleksibilitet? Vi ser på hvem der gør det godt i de forskellige kategorier.

Hvad definerer det bedste lån?

Inden vi for alvor går i gang med gennemgangen, er det vigtigt at understrege, der kan være forskellige definitioner på det bedste online lån. Omend vi tror prisen (renten) er den primære faktor for de fleste.

Vi har valgt at inddele udbyderne i tre forskellige kategorier og fremhævet dem vi mener gør det bedst. Under oversigten vil vi gennemgå hver enkel nærmere.

  • Det billigste: Santander Consumer Bank
  • Det nemmeste/hurtigste: Lendon
  • Det mest fleksible: Bank Norwegian

Santander Consumer Bank er i skrivende stund den billigste låneudbyder på online markedet, vurderet ud fra deres vejledende rente. Ingen kan gøre det bedre indtil videre. Om de så vil være det bedste lån for dig lige nu, kræver at du søger og indhenter tilbud. For der er ingen garanti for at du rammer deres laveste renteniveau.

Lendon er en kviklånsudbyder, hvorfor de er en naturlig favorit, når det kommer til de nemme og hurtige løsninger. De tilbyder tilmed at du kan låne op til 4.000 – 6.000 kr. gratis som ny kunde, hvilket bidrager til deres placering på denne side. En god mulighed, hvis du kortvarigt mangler penge på kontoen.

Sofinans.dk har set på at låne penge gratis og det vil selvsagt altid være den bedste løsning, hvis du kan nøjes med 4.000 – 6.000 kroner på kontoen. Og nøjes med blot at have dem i 30 dage. Hvis det ikke er tilstrækkeligt, bør øvrige muligheder forfølges.

Bank Norwegian er blevet en meget populær og udbredt løsning på lånemarkedet i Danmark, på trods af de blot har været her få år. Vi mener derfor de fortjener at blive nævnt og fremhævet. Ikke nok med de har fleksible løsninger, så kan de hjælpe enhver med lånebeløb fra 5.000 – 400.000 kr. De beløb kan finansiere det meste. En seriøs udbyder, der kan være et godt supplement til dit pengeinstitut. De tilbyder også både kreditkort og refinansiering, for hvem det interesserer.

 

Uanset hvem du vælger af disse 3, mener vi du er godt stillet, i forhold til at finde det bedste online lån lige nu og her. Det kan naturligvis ændre sig med tiden, hvorfor vi vil opdatere artiklen løbende.

Hvilket lån der er bedst for dig, kræver at du søger og indhenter tilbud. Først herefter kan du se hvilken ÅOP du kan få tilbudt. Du kan altid søge gratis og uforpligtende via udbyderne i ovenstående oversigt. God fornøjelse!

Bemærk venligst at vores gennemgang blot er et udtryk for vores synspunkt, ud fra vores kendskab til markedet. Vi forsøger at give svaret på spørgsmålet: Hvilket lån er bedst lige nu? Men der kan sagtens være andre tilsvarende gode alternativer på online markedet.