Cookies på Sofinans

GE Money lån anmeldelse

Opdateret: GE Money Bank er blevet opkøbt af Santander Consumer Bank. Vi vil derfor henvise dig til Santanderconsumer.dk, hvis du ønsker at søge lån. Anmeldelsen er ikke længere aktuel, men vi har valgt at fastholde den.  

Efter vores seneste anmeldelser af  D:E:R og L’EASY, så er fokus nu rettet mod en meget veletableret udbyder på online markedet.

Navnet er GE Money Bank og de har eksisteret siden 1994. Det betyder at de har mange års erfaring i branchen og er kendt for at tilbyde ærlige og gennemskuelige privatlån. I denne anmeldelse ser vi nærmere på GE Money lån. Læs artiklen, inden du ansøger hos dem.

Opdatering 20. november 2014

Opkøbet af GE Money Bank er nu blevet effektueret, hvilket betyder at du ikke længere kan søge hos Gemoneybank.dk. Du vil fremadrettet blive videreført til Santander og deres hjemmeside på www.santanderconsumer.dk.

Du vil her have muligheden for at ansøge de samme lån og kreditkort som du tidligere har kunnet hos GE Money Bank. Lånemuligheder og krav nævnt herunder, vil altså fortsat være gældende, men ansøgningen skal udfyldes hos Santander.

Lånemuligheder og krav

For dig som forbruger er det helt centrale hvilke lånemuligheder og krav de stiller til dig som firma. Vi starter derfor med at se nærmere på disse elementer:

Muligheder

  • Lån fra 10.000 – 350.000 kroner
  • Periode fra 12 – 180 måneder
  • Mulighed for NemID underskrift

Krav

  • Ingen RKI
  • Indkomstkrav på 240.000 kr. før skat
  • Alderskrav på 18 år

 

GE Money Bank erfaringer

Nu til vores egen viden og GE Money Bank erfaringer. For der er ingen tvivl om at det er en udbyder, der på mange måder deler vandene på Trustpilot. En udbyder hvor det er særligt vigtigt at læse vilkårene og betingelserne for det lån du optager.

For selvom de tilbyder ekstremt lave renteniveauer, er det ikke sikkert DU får disse renter tilbudt. Så du må ikke lade dig forblinde, hvis lånetilbuddet ikke matcher  dine forventninger.

Både det med at læse betingelserne grundigt og være opmærksom på ÅOP, er i øvrigt noget du skal være meget opmærksom på, uanset hvem du optager lån hos. De SKAL nemlig oplyse dig om ÅOP, men det er ikke altid så tydeligt angivet i lånetilbuddet.

Hurtigt svar og afvikling via NemID

På den mere positive side er deres ekstremt hurtige svar og afvikling via NemID underskrift. Ifølge hjemmesiden får du svar på kun 3 minutter og hvis du bliver godkendt, kan du hurtigt underskrive med den digitale signatur. Vi må erkende, det går forbavsende hurtigt med svaret!

Så der er ingen tvivl om at deres ansøgningsproces er nem, hurtig og ligetil. Men sørg for det ikke går for hurtigt for dig. At du får sat dig ind i det hele, inden du underskriver med NemID. For den underskrift er bindende, i modsætning til ansøgningen.

Det er fint du ansøger hos dem, for at tjekke mulighederne, men indhent flere lånetilbud. I hvert fald hvis du vil være sikker på at opnå de laveste låneomkostninger.

Vi har lavet anmeldelser af flere andre online udbydere på Sofinans, som du kan læse igennem, inden du vælger hvor du vil ansøge. Du kan se vores anmeldelse af Nordiclån her og vores tilsvarende anmeldelse af DER Privat Finans her.

Værd at vide om firmaet

GE Money Bank udspringer fra den store amerikanske General Electric koncern der har mange tusinde ansatte og milliardomsætning hvert år.

Gemoneybank.dk så dagens lys d. 1. august 2004, hvor de gik ind på det danske lånemarked. Siden er de blevet en etableret udbyder, kendt for deres fornuftige renteniveauer.

I 2004 blev GE Money Bank en filial under GE Bank Sverige AB og det er helt naturligt at Sverige blev udgangspunktet i Skandinavien. Det er nemlig her at de har den klart største andel af deres lånekunder.

Seneste er deres afdeling i Skandinavien blevet opkøbt af Santander Consumer Bank og vi har nu set de første effekter af dette opkøb.