Cookies på Sofinans

Forbrugslån til motorbåd

Finansiering af motorbåd

Er du på udkig efter et forbrugslån til motorbåd? Det er bestemt ikke nemt at overtale banken for alle og så er det ikke længere en selvfølge, at de er det billigste alternativ på markedet. Der er kommet mange prisvenlige udbydere på online markedet, med Bank Norwegian og Santander Consumer i spidsen.

Sofinans.dk ser på dine muligheder for at optage lån til motorbåd. Du har gode chancer for at få bevilget et forbrugslån til motorbåd online, hvis du ellers ansøger de rigtige steder. Kravene er få og du kan låne op til 400.000 kr.

Finansiering til køb af motorbåd

Når du skal søge finansiering af motorbåd, gør du klogt i at være meget prisbevidst. I lånemæssig sammenhæng, betyder det at du skal ansøge hos flere udbydere, så du finder frem til den billigste løsning. Den finder ikke sig selv, da du aldrig kan vide hvem der er billigst på forhånd. Nok findes der vejledende renter, men det er selskabernes individuelle kreditvurdering der definerer, hvilken rente og åop du får tilbudt.

Online kan du søge forbrugslån på alt fra 5.000 – 400.000 kroner, som finansiering til køb af motorbåd, eller hvad du ellers mangler. Godkendelseschancerne er generelt gode og som du kan se på forsiden, har flere firmaer meget attraktive renteniveauer.

Det unikke ved lånemarkedet på nettet er, at de ikke blander sig i formålet eller din privatøkonomi. Du skal ikke redegøre for formålet eller indsende et detaljeret budget, som det er tilfældet i landets pengeinstitutter. Det vil være befriende for de fleste danskere. Det efterlader dig ganske vist med et større ansvar som forbruger, men hvis du har styr på din økonomi, bør den enkle og nemmere proces være et stort plus.

Skal du vælge en ny eller brugt motorbåd?

En af de meget udbredte spørgsmål og overvejelser er, om man bør vælge en ny eller brugt motorbåd. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, som vi ønsker at oplyse dig om her.

Vælger du at købe brugt, stiller det visse krav til dig som køber. Du skal vide hvordan man tjekker båden efter for fejl og skader. Du skal med andre ord være i stand til at skelne “det gode køb” fra “det dårlige køb” og det kræver en vis indsigt. Når du køber brugt er du nemlig ikke dækket ind af samme garantier. Den Blå Avis er altid et godt sted at starte, hvis du vil undersøge brugtmarkedet.

Vælger du at købe nyt, vil du have en garanti hos sælgeren, hvis der skulle opstå uforudsete ting undervejs. Samtidig vil det have en værdi for de fleste, at motorbåden aldrig har været brugt før. Denne “friskhed” er der bare nogle forbrugere som foretrækker og det er da også det mest lækre. Omend det kan begrænse dine muligheder for, hvilke modeller du kan købe. Går du brugtvejen, kan du pludselig få råd til modeller, der ellers var uden for din økonomiske horisont.

Brug for penge til andre bådtyper?

Har du brug for penge til andre bådtyper, vil du være i helt samme situation. Selskaberne skeler nemlig ikke til om pengene bruges på en ny motorbåd, sejlbåd eller en vandscooter. Sofinans har mange oversigter på hjemmesiden, alt efter hvilken bådtype du søger penge til. Det er meget forskelligt hvad det koster at købe en ny motor eller en splinterny sejlbåd. Af den grund har vi lavet forskellige oversigter, der giver dig det bedste overblik over udvalget af udbydere.

Gå til vores øvrige sider om at søge forbrugslån til sejlbåd eller finansiering af brugt båd, for at se nærmere på de gode lånemuligheder online. Det er altid gratis og uforpligtende at udfylde en ansøgning.