Fokuslån er en ny udbyder på lånemarkedet online. Vi ser her på hvad de kan tilbyde dig af lån og vilkår som kunde. Få et godt indblik i Fokuslaan.dk, så du er rustet til at ansøge hos dem.

De er kommet på markedet i efteråret 2015, men bag Fokuslån står L’EASY A/S koncernen som de fleste danskere kender til. Du kan derfor forvente en høj grad af professionalisme og erfaring, hvis du vælger Fokuslån som din kommende udbyder. Læs mere i vores anmeldelse. 

Låneforhold

Hvis du overvejer at låne penge på Fokuslaan.dk, bør du altid kende til de gældende forhold og muligheder. Dem vil vi derfor præsentere dig for her på overskuelig vis:

Der er mange tiltagende fordele ved Fokuslån konceptet. Specielt muligheden for afdragsfrie perioder og det at de ikke blander sig i formålet, vil være tiltalende for mange danskere, der blot ønsker et ubesværet og nemt alternativ til banken.

Krav

Fokuslån stiller kun få krav til dig som kunde og på den front er de meget åbne. Deres tre primære lånekrav må nemlig anses for nærmest at være standard i branchen:

  • Alderskrav: 21 år
  • Du må ikke være i RKI
  • Indkomst skal dokumenteres

Hvis du kan opfylde disse krav, kan du gratis og uforpligtende udfylde en ansøgning hos dem. De vil så efterfølgende lave en kreditvurdering af dig og bliver du godkendt, får du hurtigt et lånetilbud retur.

Fokuslån erfaringer

Lad os til sidst se nærmere på andre kunders erfaringer med Fokuslån. I skrivende stund er de så nye på markedet, at erfaringsgrundlaget er begrænset. Det kommer hurtigt i løbet af de næste 2-3 måneder og så skal Sofinans nok opdatere vores anmeldelse.

Men det er vores klare indtryk, at du kan forvente en troværdig, erfaren og kompetent behandling som kunde. L’easy A/S er en af de mest veletablerede og erfarne udbydere på online markedet, så de ved om nogen hvordan man skaber en velfungerende forretning.

Det kommer bl.a. til udtryk ved at de deres tilbud om rente -og afdragsfrihed til dig som kunde. De ved godt at nogle familier og privatøkonomier kan være ekstra belastet i perioder og her giver de dig et tiltrængt åndehul. Vel og mærke uden du bliver pålagt en masse ekstra omkostninger.

En god ny låneudbyder på markedet, der bliver spændende at følge. Vi er ret overbeviste om de bliver godt modtaget af langt de fleste forbrugere.