Vi ser på Ferratum udbyderen i denne anmeldelse, hvor du kan læse om hvad de kan tilbyde dig, hvilke krav der stilles og hvilken historie de har. Du får et helt grundlæggende indblik i Ferratum lån & kredit, der gør dig rustet til at vurdere, om det er noget for dig.

Læs vores anmeldelse af Ferratum for at blive klogere og se om de er den rette løsning til dine behov.

Ferratum lån & kredit

Ferratum har tidligere været kendt for at tilbyde kviklån til deres kunder, men de er nu overgået til kun at tilbyde dig en kredit. Det vil fungere som en kassekredit, så du får ikke et kontant beløb ind på kontoen, med en kredit du kan trække på såfremt du vælger det.

Det positive ved den løsning er, at du først betaler for de lånte penge når du bruger af dem. På den måde kan du i særlige tilfælde begrænse dine omkostninger som kunde. Når dette er sagt, vil de fleste nok bruge deres kassekredit som et normalt lån, hvor omkostningerne kommer til at minde meget om hinanden. Her er mere om hvad de kan tilbyde:

 

Nye kunder får rentefri kredit i 30 dage

Det er muligt at få en rentefri kredit i op til 30 dage som ny kunde hos dem. Det er en unik mulighed, der kendes fra lignende udbydere som Vivus og Lendon. En god mulighed, der kan spare dig en del penge, specielt hvis du kan nøjes med et mindre beløb. Skønt de tilbyder dig beløb op til 15.000 kr., vil dette kun gælder mindre pengebeløb. Så hvis det er tilstrækkeligt, kunne det være en overvejelse værd.

OBS: Forskellige informationer på hjemmesiden

Når Sofinans.dk laver disse anmeldelser, sker det altid i henhold til udbyderens egen hjemmeside, for at sikre korrekte informationer. Her kan man på undersider læse, at man både kan søge Ferratum mikrolån fra 500 – 6.000 kr. i 45 dage og søge deres Ferratum kredit fra 1.500 – 15.000 kroner.

Os bekendt er førstnævnte løsning udgået, hvilket ligeledes fremgår andetsteds på hjemmesiden. Blot for at undgå forvirring for dig som forbruger. Det er kun deres kassekredit op til 15.000 kr. du kan ansøge om.

Har du brug for flere penge, eller vil du tjekke vores seneste låneanmeldelse? Så gå til vores artikel om det nye Føniks forbrugslån i Danmark, der er blevet populært og hvor der kan lånes op til 100.000 kroner.

 

Enorm hurtig udbetaling

En af de store fordele ved lånefirmaet Ferratum, er deres enormt hurtige udbetaling, der gør du hurtigt kan få pengene ind på kontoen. De skriver selv følgende:

Tager du et lån på hverdage mellem kl. 8 og 20, eller lørdag mellem kl. 9 og 16, modtager du pengene inden for blot 45 minutter.

Der er altså kort vej fra ansøgning til penge på kontoen, så selvom du altid bør tænke dig godt om, er det en klar fordel det kan gå hurtigt.

Hvilke krav stiller Ferratum?

Der gælder særlige krav du skal kunne opfylde, for at blive godkendt hos Ferratum. Det drejer sig om følgende:

  • Dansk folkeregisteradresse
  • Dansk CPR nummer
  • Mindst 23 år
  • Ingen dårlige betalere

Der er altså tale om meget milde og begrænsede krav til forbrugere, hvilket gør de fleste kan få et lånetilbud retur ved ansøgning. At de ikke stiller krav til arbejde eller indtægt, er meget normalt da de blot tilbyder kredit op til 15.000 kr. Ved disse beløbsstørrelser, er der normalt ikke samme krav til lønsedler og lignende.

Det fordrer en mere enkel og hurtig ansøgningsproces, hvor du nemmere kan få penge til det du mangler.

Ingen indblanding i formålet

En af de klare fordele ved Ferratum er, at de ikke blander sig i formålet. DU har derfor fuld frihed til at bestemme, hvad pengene skal bruges på. Om du ønsker at søge lån til nyt gasfyr eller lån til kosmetisk operation, er helt dit eget valg. Om det så er det rette at søge penge til nye hårde hvidevarer eller kosmetiske indgreb, er din egen vurdering

Hvad er historien bag Ferratum Denmark ApS?

Ferratum brandet er finsk og virksomheden har en historie der går helt tilbage til 2005. Hovedkvarteret er placeret i Helsinki og deres danske selskab/afdeling ligger på Bredgade 35 i København.

Selve det danske selskab, Ferratum Denmark ApS, blev stiftet 16. september 2009 og har derfor været etableret en del år. Kombinationen af de to ting gør, at der er tale om en yderst erfaren og veletableret udbyder, der bør sikre en vis tryghed hos dig som kunde.

Ferratum er en international virksomhed, der er aktive i mange europæiske lande. De menes at være aktive i over 25 lande, hvilket siger alt om deres størrelse. Alt i alt er vores Ferratum anmeldelse positiv, og deres lån & kredit er populære hos kunderne, hvilket en god Trustpilot score er med til at bekræfte.