Cookies på Sofinans

Brugtmarked af både i Lynæs 16-17. august

Leder du efter en ny båd? Du har gode muligheder for at se de 37 tilmeldte både til brugtmarkedet i Lynæs (Hundested).

Der bliver nemlig afholdt brugtmarked af både i Lynæs d. 16. og 17.  august – i skrivende stund er der 37 på udstillerlisten. Det kunne være en god anledning til at spare på bådkøbet og gå efter gode brugte varianter.

Markedet bliver afholdt i Lynæs Havn og du kan se flere praktiske informationer nederst i artiklen. Hvis pengene er begrænsede, bør du overveje at købe brugt. Det kan give dig mere for pengene og gøre dig mindre afhængigt af et lån. 

Hvorfor købe brugte både?

Der er mange argumenter for og imod at købe brugte både, men langt de fleste tæller FOR brugtkøb. Du får kort sagt mere for pengene.

At du køber brugt betyder ikke nødvendigvis, at du selv kan finansiere hele købet. Det kan hurtigt koste dig over 25.000 kr. Det er bare en unik mulighed for at lave en god handel, uden man presser sin privatøkonomi mere end højst nødvendig.

Her er bare en række af de mest centrale årsager til brugtkøb:

  • Mere værdi for pengene
  • Du tager ikke selv værditabet ved nykøb (som det kendes fra både, biler etc.)
  • Mindre behov for finansiering

Vi har skrevet mere om lån til nye og brugte både, motorer og sejlbåde andetsteds på Sofinans.dk. Lånemulighederne er de samme, men jo flere penge du vil låne, desto sværere er det at blive godkendt. Ligesom låneomkostningerne vil blive større.

Online lånemarkedet er bare én af dine muligheder for at skaffe finansiering til køb af båd. En løsning der er enkel og ligetil, selvom banken og forhandleren altid bør overvejes også.

Praktiske informationer

Overvejer du at deltage på brugtbådsmarkedet, for at se nærmere på mulighederne, så kan du se mere på Brugtbaadsmarked.dk. Her kan du ligeledes tilmelde dig.

Du kan forvente 37 både på markedet og tallet stiger løbende, så mon ikke det runder 40 inden weekenden.

  • Brugtmarkedet afholdes 16-17. august i Lynæs Havn
  • Adresse: Lynæs Havnevej 15B, 3390 Hundested
  • Åbent for besigtigelse mellem 10:00 – 16:00