Cookies på Sofinans

Bådlån hos Santander er nemt og ligetil

Der er mange udbydere af bådlån på markedet og en af lånefirmaerne online, der gør mest på området, er Santander Bank.

Den spanske bank samarbejder nemlig med en række af landets bådforhandlere, for at give dig de optimale og fleksible vilkår som forbruger. I tider hvor visse banker kan være svære at overbevise, er de helt sikkert et godt alternativ.

Santander lancerede deres bådløsning i 2012 og den er blevet godt modtaget af mange i branchen. De må derfor betegnes som et solidt alternativ til bankerne. Se mere her. 

Fleksible lånetyper til bådkøbere

Lav bådlån op til 350.000 kr.

Santander Bank tilbyder fleksible lånetyper til landets bådkøbere, der kan give dig en større sikkerhed som kunde. En sikkerhed der kommer dig til gode, hvis du mister dit arbejde eller får en alvorlig sygdom.

Hos Santander Bank kan du lån op til 350.000 kr., hvilket bør være et stort nok beløb til at finansiere det meste. Det kan i hvert fald hjælp dig på vej mod din nye motorbåd eller sejlbåd.

Du har mulighed for at skaffe finansiering direkte via Santander, eller i forlængelse af den forhandler du vil købe hos.

At søge bådlån hos Santander er nemt og ligetil – det kræver faktisk kun at du er 18 år og har en vis indkomst. Har banken givet dig et nej eller er de svære at arbejde med? Så vil Santander være et fornuftigt alternativ, præcis som andre lånefirmaer kan hjælpe dig online.

Husk på det altid er gratis og helt uforpligtende at udfylde en ansøgning. Det kan om ikke andet gøre dig klogere på mulighederne.

God samarbejdspartner for bilforhandlere

Det er ikke kun for bådforhandlerne der har stor glæde af samarbejdet med Santander Consumer Bank. Det samme har mange bilforhandlere, der har samarbejdet tæt med banket siden 2007. Et gensidigt samarbejde der har en del år på bagen.

Det menes at være én af årsagerne til, at Santander Bank de senere år har ønsket at etablere sig som eksperter inden for bådlån. Det er derfor helt naturligt for Sofinans.dk at gøre dig opmærksom på muligheden, selvom der er flere andre låneudbydere online, klar til at hjælpe dig med finansieringen.

Se mere om online bådlån her.