Ansøg om lån

Vi gør det enkelt at sammenligne låneudbydere og ansøge om lån online. Ansøgningsprocessen er helt enkel og ligetil at gennemføre. Ansøg gratis og uforpligtende.

 

Søg lån online – underskriv med NemID

Der er mange gode fordele ved at søge lån online. En af dem er ansøgningsprocessen der er enkelt og hvor du efterfølgende kan underskrive med NemID. Det betyder hurtigere behandlingstid og mindre besvær for alle parter.

Når du underskriver med din digitale signatur, kan du i bedste fald kan have pengene på kontoen inden for et par dage. Ingen ventetid på posten eller besvær med at få sendt lånedokumenterne frem og tilbage. Nu kan det hele klares digital med den digitale signatur. Flere og flere udbydere har derfor valgt at integrere det i deres løsning.

At alle udbydere på markedet efterhånden har NemID integreret i deres koncept, er et klart signal om det virker og gør alt meget nemmere.

Kviklån vs. Forbrugslån

Det er vigtigt at skelne mellem kviklån og forbrugslån. Ved den ene løsning går du efter en kortvarig løbetid op til 30 dage, hvor du både kan forvente hurtigt svar og hurtig udbetaling. Det betyder pengene kan være på din konto inden for kort tid.

De fleste udbydere har standardiseret deres systemer, så du reelt får svar sekunder og minutter, efter at have ansøgt. Det gør du nemt og enkelt finder frem til, dels hvem der kan hjælpe dig og dels til hvilken rente. Det er bare kun gratis for nye kunder og ellers kan det være ombefattet af høje kreditomkostninger. Så gør det med omtanke. Du er ligeledes begrænset til at kunne søge mellem 100 og 4.000 kr. som ny kunde, samt op til 10.00 kroner som eksisterende.

Forbrugslån er for dig, der ønsker flere penge over en længere løbetid. Du kan vælge løbetider op til 180 måneder online og pengebeløb fra 5.000 – 400.000 kr. Det giver dig en bred vifte af valgmuligheder som forbruger.

Processen vil typisk være således, at du modtager en mail efter du har ansøgt og de har vurderet din ansøgning. Er svaret positivt, vil låneaftalen ligge klar til dig på deres hjemmeside. Her kan du logge ind og læse aftalen igennem, hvorefter den kan signeres digitalt via nøglekortet. Det er bare vigtigt du husker på underskriften er 100 % gyldig, så tænkt dig godt om, inden du skriver under.

Vælger du at låne penge på nettet, kan du forvente svartider inden for 1-3 hverdage. Nogle svarer dig allerede efter en time, mens andre tager sig lidt længere tid. Det bør du ikke tage dig af, da dem med længst svartider, ofte hører til blandt de billigste og mest seriøse udbydere.

Kan jeg søge trods RKI?

Det er ikke muligt at låne penge trods RKI registrering. Ingen selskaber accepterer ansøgninger fra dårlige betalere og her gør ansøgningsprocessen og valg af udbyder ingen forskel. Dit primære sigte bør være at få styr på din gæld og aktuelle kreditorer.

Det gør du ved at danne dig et overblik og undersøge, hvem der har anbragt dig i RKI eller Debitor Registret. Efterfølgende kan du tage kontakt til diverse kreditorer for en snak om mulighederne. Start en dialog med dem, det belønner sig typisk. Det giver dig samtidig muligheden for at aftale en afbetalingsordning med dem, som din økonomi kan bære.

NemID er sikkert og hurtigt

Det er ikke kun det praktiske element, der gør NemID til en god løsning til underskrifter af bl.a låneaftalen. De er en ekstrem sikker løsning, der er meget personlig og svært at nedbryde for enhver. Specielt fordi hvert login eller underskrift er tilknyttet én talkode på NemID kortet. Et kort KUN du har. Det er ikke tilfældigt at alle landets banker har anvendt den digitale signatur i mange år. Det er bare en mere fleksibel og sikker løsning for dig som låner og forbruger.

Den digitale signatur strækker sig helt tilbage til 1999, men det var først i oktober 2001, at lovgivningen om elektroniske underskrifter trådte i kraft. I starten blev NemID løsningen mødt af meget kritik, fordi den var besværlig, men langt de fleste danskere har nu fået øjnene op for dens mange fordele. For ikke nok med den er hurtigere og mere sikker, så kan du nu ligeledes logge på netbanken, Borger.dk etc. fra alle enheder. Det kunne du ikke tidligere, hvor du var “bundet” mere til din egen computer. Det er nu blevet en integreret del af den digitale hverdag i Danmark.