Cookies på Sofinans

Persondatapolitik for Sofinans.dk

1. Hvad er cookies?

Cookies er det der får vores og andre hjemmesider til at fungere optimalt. Det er med til at give dig den bedste brugeroplevelse som besøgende.

Helt konkret er cookies tekstfiler der lagres på computeren, når du surfer på nettet, for at give dig en god oplevelse. Det er vigtigt at slå fast, at cookies IKKE er farlige og IKKE består af personlige informationer.

Så du kan være helt tryg ved vores brug af cookies.

 

2. Hvad bruger I cookies til?

Sofinans.dk bruger cookies for at øge brugervenligheden og huske hvilke indstillinger du foretrækker.

Vi anvender Google Analytics for at kunne måle trafikken på hjemmesiden og udviklingen på den. Alt sammen for at kunne optimere og forbedre.  Vores site bruger cookies fra Analytics, for at kunne vurdere og måle på trafikken.

Vi anvender ligeledes Adservice netværket og de vil have adgang til relevante cookies og omvendt. Sofinans anvender netværket i forbindelse med, vi henviser dig til de bedste låneudbydere på nettet.

 

3. Sletning af cookies

Ønsker du at slette dine cookies? Det kan du nemt og hurtigt gøre. Der er flere metoder, alt efter hvilken browser du bruger.

Vi kunne selv vælge at beskrive processen, men vil heller henvise dig til siden om cookiehåndtering på Minecookies.org.

 

4. Tredjepart adgang

Hjemmesiden benytter cookies til at huske indstillinger, samle statistik og så vi kan målrettet annoncer og vores oversigter. Informationen deles med tredjepart, herunder Google Analytics og Adservice.

 

5. Dine personoplysninger

Sofinans respekterer den gældende lov om persondata og dine data vil aldrig blive givet til tredjepart uden din accept. I skrivende stund indhenter Sofinans.dk ikke personoplysninger og alle de låneansøgninger du udfylder hos lånefirmaerne, vil være gældende under deres vilkår og persondatapolitik.

Hvis der på et senere tidspunkt vil ske behandling af personoplysninger på sitet, vil de altid blive holdt sikre, fortrolige og ifølge persondatalovens pejlemærker. Skulle det blive relevant, vil vi ændre i vores persondatapolitik i henhold til dette.

Du er altid velkommen til at skrive eller kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

 

6. Ejerne af siden

Siden ejes af Medier & Co og vi står for den daglige drift og vedligeholdelse af hjemmesiden:

Medier & Co ApS

Ribsvej 23, 4540 Fårevejle

laan@sofinans.dk

+45 20 99 88 95

 

God fornøjelse på siden!