Cookies på Sofinans

Lån penge med NemID

NemID løsningen har på mange måder revolutioneret bankverdenen og de offentlige instanser, hvor det er blevet langt mere fleksibelt og sikkert at logge på Netbank, SKAT.dk og Borger.dk.

Nu er tiden kommet til lånemarkedet online, hvor flere og flere firmaer tilbyder dig lån med NemID godkendelse. Det giver alle parter en lang række fordele. NemID er hurtigere, nemmere og mere sikkert. Sofinans.dk giver dig her overblikket over, hvilke udbydere der tilbyder online lån med digital underskrift.

  • Ansøg gratis og uforpligtende hos alle lånefirmaerne.
  • Udfyld 2-3 ansøgninger for at finde det billigste lånetilbud.

 

Underskriv online lån med NemID

Få pengene på kontoen samme dag

Der er mange gode fordele og egenskaber ved NemID løsningen, det bliver helt sikkert den fremtidige metode til underskrift af låneaftaler online. Vi er efterhånden blevet vant til NemID efter at have brugt den mange år i netbanken eller på SKAT.dk.

Underskriv lån med NemIDVi er blevet trygge ved den og derfor er det kun godt, at du nu kan underskrive online lån med NemID. For det gør at du kan have pengene på kontoen samme dag, eller senest næste dag.

Ingen ventetid på posten eller besvær med at få sendt lånedokumenterne frem og tilbage. Nu kan det hele klares digital med den digitale signatur. Flere og flere udbydere har derfor valgt at integrere det i deres løsning.

Det seneste eksempel på det, er Danmarks nye lånefirma Fokuslån, som kun tager imod kunder der en digital signatur. Fordelene går begge veje, da kunden får en hurtigere ansøgningsproces og firmaet får mindre bureaukratisk besvær.

Alle de nyeste udbydere på markedet har alle NemID integreret i deres koncept og vi tror kun det er et spørgsmål om tid, før samtlige firmaer på nettet anvender den løsning. Specielt i takt med at du som forbruger bliver mere og mere vant til at klare dine sager digitalt.

 

NemID er sikkert og hurtigt

Det er ikke kun det praktiske element, der gør NemID til en god løsning til underskrifter. De er en ekstrem sikker løsning, der er meget personlig og svært at nedbryde for kriminelle.

Specielt fordi hvert login eller underskrift er tilknyttet én talkode på NemID kortet. Et kort KUN du har. Det er ikke tilfældigt at alle landets banker har anvendt den digitale signatur i mange år. Det er bare en mere fleksibel og sikker løsning for dig som låner og forbruger.

Sofinans.dk kan derfor kun anbefale dig at optage lånet med NemID underskrift. Det vil spare alle parter tid og sørge for at du får dine penge hurtigere. Du kan nemt komme i gang via vores oversigt.

 

Der har tidligere været skrevet en del om sikkerhedsbrister ved løsningen i medierne, hvor IT- og Telestyrelsen, firmaet Nensome og professorer fra landets universiteter har været blandt de aktive. Det ændrer bare ikke ved, at der ikke umiddelbart findes bedre eller sikrere  løsninger derude, så skal være glade for den som forbrugere.